Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Παραιτούνται οι περισσότεροι, μαζί με τον δήμαρχο Λιβαδειάς, για το πανεπιστήμιο


Γιώργος Σιμόπουλος

22 δημοτικοί σύμβουλοι, σε σύνολο 33, ακολουθούν το δήμαρχο Λιβαδειάς σε παραίτηση, αν καταργηθεί το τμήμα του Πανεπιστημίου της πόλης. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της χθεσινής έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, την οποία παρακολούθησαν δεκάδες πολίτες και φορείς της Βοιωτίας.


Υπέρ της παραίτησης τάχθηκαν οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας εκτός από τον Σ.Γκικόπουλο και τον Γ.Λαζάρου καθώς και οι σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας ενώ αντίθετοι με την παραίτηση ήταν οι παρατάξεις της Γιώτας Πούλου και του Νώντα Κοτσικώνα και ο ανεξάρτητος Βασίλης Παπαλάμπρος.

Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε ακόμη να συμμετάσχει μαζί με άλλους δήμους σε κινητοποιήσεις στην Αθήνα την Δευτέρα ενώ δεν αποκλείεται να κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις με κλείσιμο δρόμων το τριήμερο της Αποκριάς. Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Γιάννης Σταθάς που επανέλαβε την πρόταση που έκανε ως πρόεδρος του Εργατικού κέντρου για διεκδίκηση ΤΕΙ για την Λιβαδειά, ενώ άσκησε σκληρή κριτική προς κάθε κατεύθυνση για την απώλεια του Πανεπιστημίου.



 lamiastar

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο