Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Τι καλεί ο Κολλάτος να κάνουν αύριο οι Έλληνες, Ανήμερα της εισβολής των Γερμανών στην Αθήνα


Ανήμερα της εισβολής των Γερμανών στην Αθήνα

Δεν το βάζει κάτω ο Δημήτρης Κολλάτος, που μετά την αθώωση του από το δικαστήριο για την σημαία που κρέμασε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, και είχε τον Χίτλερ και την Μέρκελ, επανέρχεται με νέο μήνυμα στο facebook, όπου καλεί τους Έλληνες να βάλουν αύριο, που είναι η επέτειος της γερμανικής εισβολής στην Αθήνα, μια μαύρη σημαία στο μπαλκόνι τους.

Το μήνυμα του σκηνοθέτη:

"Αύριο Σάββατο 27 Απριλίου είναι η επέτειος της εισβολής των Γερμανικών στρατευμάτων στην Αθήνα.Ακόμα μέχρι σήμερα πληρώνουμε τη Γερμανική Κατοχή..Κλέψανε..Λήστεψαν..Σκοτώσανε...Το 1941-'42,μόνο από πείνα,πέθαναν,στις μεγάλες πόλεις περισσότεροι από 160.000 άνθρωποι.
Άντρες,γυναίκες,νέοι,γέροι,παιδιά..Τιμώντας τη μαύρη αυτή επέτειο που δεν πρέπει να την ξεχάσουμε -οι Γερμανοί ακόμα μας χρωστάνε το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο- θα κρεμάσω μια μεγάλη μαύρη σημαία έξω από το σπίτι μου.Ελπίζω και εύχομαι να το κάνουν κι άλλοι στην Αθήνα.Έστω κι ένα μαύρο πανί στο μπαλκόνι σας..."



www.parapolitika.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Δημήτρη Κολλάτε, με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό σας, θα έλεγα τα εξής : το μαύρο χρώμα δεν ταιριάζει στον Ελληνικό Λαό. Για την σημερινή επέτειο της εισβολής των γερμανικών στρατευμάτων στην Αθήνα, θα προτιμούσα όλα τα μπαλκόνια στην Ελλάδα να έχουν ψηλά την Γαλανόλευκή μας. Κοτσώνας Γεώργιος - Θήβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο