Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

"Καρφί" από τα λίγα των "χουντικών", εναντίον της Χρυσής Αυγής!


Η εφημερίδα "Ελεύθερος κόσμος" κατηγορεί την Χρυσή Αυγή ότι την αβαντάρει ο ΣΥΡΙΖΑ! 

 Πόλεμος έχει ξεκινήσει στα άκρα δεξιά, με φόντο μια τελευταία δημοσκόπηση του "Κόκκινου" και δίνει 13% στην Χρυσή Αυγή, ενώ στα ποιοτικά χαρακτηριστικά είναι πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον "Λαικό Σύνδεσμο" .

Η εφημερίδα "Ελεύθερος Κόσμος", που εκδίδει το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής και πάλαι ποτέ "υπαρχηγός" του κόμματος, Δημήτρης Ζαφειρόπουλος, χαρακτηρίζει σε άρθρο του "περίεργη" την δημοσκόπηση, λέγοντας ευθέως πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να έχει απέναντι την Χρυσή Αυγή

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

"Πολλά τα παράδοξα των ημερών, πολλά πραγματικά. Λες και κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ ποντάρουν σε συγκεκριμένο αντίπαλο. Το κόμμα της Κουμουνδούρου φέρεται να προηγείται σε δημοσκόπηση που διενήργησε η φίλα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ εταιρεία VPRC για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» και της εφημερίδας «Αυγή». Στην δημοσκόπηση αυτή λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 29,5%, η ΝΔ 27%, η Χρυσή Αυγή 13%, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ από 7%, οι ΑΝΕΛ 6% και η ΔΗΜΑΡ 4,5%. Προσέξτε τι λέει εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή η VPRC: στην ερώτηση για το «ποιο κόμμα μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τη διαφθορά», οι πολίτες είπαν ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή με ποσοστό έκαστο κόμμα 10,1%. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει αντίπαλο..."


www.parapolitika.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο