Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Η σφοδρή αντιπαράθεση Καμμένου-Μειμαράκη


Καμμένος: "Μας κόβετε ακόμη και τον εκκλησιασμό της Κυριακής των Βαΐων"

Αντιπαράθεση σε πολύ υψηλούς τόνους είχαν το πρωί της Πέμπτης εντός της αίθουσας της Ολομέλειας ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο με αφορμή τον προγραμματισμό της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για την Κυριακή των Βαΐων.

Παίρνοντας το λόγο ο Πάνος Καμμένος απευθύνθηκε σε αυστηρό ύφος στον πρόεδρο της Βουλής αναφέροντας ότι ο προγραμματισμός συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για τις 10 το πρωί της Κυριακής αφαιρεί από πολλούς βουλευτές το δικαίωμα να εκκλησιαστούν μία ημέρα γιορτινή.

«Ενας χριστιανός βουλευτής που επιθυμεί να εκκλησιαστεί δεν μπορεί να το κάνει» είπε ο κ. Καμμένος και συνέχισε: «Η δημοκρατία παραβιάζεται ασύστολα. Και ευθύνη γι' αυτό έχει το προεδρείο της Βουλής, ευθύνη έχει ο κ. Μεϊμαράκης προσωπικά».

Εκείνη την ώρα ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης απάντησε εμφανέστατα εκνευρισμένος: «Δεν αντιδικώ με προέδρους κομμάτων, αλλά δεν μπορεί να με εγκαλούν για θέμα που δεν έχω ευθύνη. Εγώ λοιπόν σας εγκαλώ ότι χρησιμοποιείτε την Ολομέλεια για επικοινωνιακή τακτική και για το συνέδριό σας. Θα πρέπει να ντρέπεστε κύριε Πρόεδρε. Για ό,τι συμβαίνει στη Βουλή αναλαμβάνω πλήρως ευθύνη. Έχετε το δικαίωμα αν θέλετε να μου κάνετε την οποιαδήποτε μομφή. Οταν θα απευθύνεστε στον πρόεδρο της Βουλής, να το κάνετε με τη σοβαρότητα και σεμνότητα που απαιτείται».



www.parapolitika.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο