Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Π. Καμμένος:'' Δε θα συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ''



Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ διότι, όπως είπε, διαφωνούν στα εθνικά θέματα.

« Οι ΑΝΕΛ δεν είναι πατερίτσα, δεν είναι μπαλαντέρ στην τράπουλα της πολιτικής, είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες με όλο το πατριωτικό και αντιμνημονιακό τόξο. Με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε κοινή πολιτική στην κατάργηση των μνημονίων αλλά έχουμε διαφορές στα εθνικά θέματα »σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

« Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας », ανέφερε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι δεν είναι υπέρ της εξόδου της χώρας από το ευρώ.

Μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση στην τρικομματική κυβέρνηση χαρακτηρίζοντάς τη ως «αχταρμά».

« Η κυβέρνηση είναι ένας αχταρμάς πολιτικής συγκυβερνά ο Σαμαράς (...) μαζί με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου που προστατεύουν τον Παπανδρέου και την κυβέρνηση του με ολίγον Κουβελη »δήλωσε χαρακτηριστικά.

« Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εμείς είμαστε ενα κίνημα λαϊκό, πατριωτικό, δεν πιστεύουμε στην ομοσπονδιοποιημένη Ευρώπη της Μέρκελ. Είμαστε αντιφεντεραλιστές πιστεύουμε στην Ευρώπη των εθνών - κρατών στον Καραμανλή (...) και στον Ανδρέα Παπανδρέου »πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Παπανδρέου λέγοντας ότι «ο κ. Παπανδρέου αντί να βρίσκεται σε ειδικό δικαστήριο, περιφέρεται κάνοντας σεμινάρια ανά τον κόσμο ».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο