Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Επαγγελματική Σχολή Θήβας - Μαθήτριες Αισθητικής και Κομμωτικής στην ΙΤΑΛΙΑ


Στην πόλη Ascoli για δυο εβδομάδες από 7/4/ έως 20/4/2011, βρεθήκαν 16 μαθήτριες από την ΕΠΑΣ Θήβας , στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Δια Βίου Μάθηση –Leonardo.

Το Πρόγραμμα προϋπολογισμού 43.350 Ευρώ, έχει τίτλο : «Δεξιότητες και Επιχειρηματικότητα στην Κομμωτική και Αισθητική», με κωδικό 2012-1-GR1-LEO01-09212.

Ο στόχος του προγράμματος είναι να εμπλουτίσει τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τις ικανότητες και τις εμπειρίες των δικαιούχων, τόσο στο αντικείμενο κατάρτισής τους, όσο και τα αυξημένα επαγγελματικά προσόντα την μεγαλύτερη εξειδίκευση αλλά και την μελέτη των επιχειρήσεων με σκοπό να ενθαρρύνουμε τους μαθητές στην Επιχειρηματικότητα των νέων που είναι προτεραιότητα της οικονομίας μας.

Στα πλαίσια της παιδαγωγικής και πολιτιστικής προετοιμασίας , στόχος ήταν ,οι μαθήτριες να γνωρίσουν και να βιώσουν τον τρόπο ζωής και εργασίας των Εταίρων μας, ώστε να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση, την υπευθυνότητα, την συνέπεια και το ομαδικό πνεύμα εργασίας.

Κατά την παραμονή τους παρακολούθησαν επίσης μαθήματα Ιταλικών με στόχο , την απόκτηση βασικών γνώσεων για τη διαβίωση στη χώρα υποδοχής, γνωριμία με βασική ορολογία και την ενθάρρυνση για γνώση της Ιταλικής Γλώσσας .

Φορέας υποδοχής είναι ο οργανισμός CO.EUR. , Roma .


από thiva-press.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο