Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

«Ανάπλαση πεζόδρομου οδού Επαμεινώνδα Δήμου Θηβαίων»


Υπογράφηκε η σύμβαση για την ενταγμένη για χρηματοδότηση πράξη με τίτλο : «Ανάπλαση πεζόδρομου οδού Επαμεινώνδα Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος 2007-2013». (επικαιροποιημένο δελτίο)

Στις 25 Απριλίου 2013 υπογράφηκε η σύμβαση για το υποέργο με τίτλο : «Ανάπλαση πεζόδρομου οδού Επαμεινώνδα Δήμου Θηβαίων» προϋπολογισμού 4.700.000,00 € της ενταγμένης για χρηματοδότηση πράξης με τίτλο : «Ανάπλαση πεζόδρομου οδού Επαμεινώνδα Δήμου Θηβαίων» στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα – Ήπειρος 2007-2013» με την εταιρεία «Τ.Η.Κ. Ανώνυμη Κατασκευαστική Τεχνική Εταιρεία με δ.τ. ΤΗΚ ΑΚΤΕ», ποσού 2.681.241,12 € από τα οποία ποσό 2.180.000,00 € θα συγχρηματοδοτηθεί από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και ποσό 501.241,12 € θα χρηματοδοτηθεί από ΣΑΤΑ.

Το αντικείμενο της προτεινόμενης πράξης αφορά στην ανάπλαση – διαμόρφωση δημόσιων χώρων της πόλης της Θήβας, συνολικής επιφάνειας 16.260 τ.μ. Συγκεκριμένα αφορά στην ανάπλαση της οδού Επαμεινώνδα, κεντρική οδό της Καδμείας καθώς και ορισμένες εκ των καθέτων σε αυτή (Μπινιάρη, Δράκου, Μαντινείας, Δίρκης, Σκουρτανιώτου, Παυσανίου, Οιδίποδος, Πλουτάρχου, Δημοκρίτου, Αντιγόνης, Κρέοντος, Βουρδουμπά, Κέβητος, Αγ. Αποστόλων, Αγ. Ελεούσας κλπ). Στο συγκεκριμένο υποέργο περιλαμβάνονται τα απαιτούμενα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης ομβρίων στην περιοχή της ανάπλασης. Η συνολική διάρκεια της κατασκευής της οδού ανέρχεται σε 26 μήνες.

Το έργο θα ξεκινήσει εντός Μαΐου από την αρχή της οδού Λ. Μπέλλου.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο