Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ο Σκοπιανός είναι πίσω από τη ληστεία που είχε γίνει στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στις Ερυθρές Αττικής.


Και άλλη ληστεία από τον Σκοπιανό. Μετά από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών εξιχνίασαν την ληστεία που είχε γίνει στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στις Ερυθρές Αττικής.

Διαβάστε το δελτίο τύπου της αστυνομίας:


Εξιχνιάσθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, σε συνεργασία με το Γραφείο Συλλογής και Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πληροφοριών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η ένοπλη ληστεία που διαπράχθηκε τον Νοέμβριο του 2012 σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στις Ερυθρές Αττικής.
Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δύο δράστες. Πρόκειται για τον 34χρονο υπήκοο F.Y.R.O.M., ο οποίος συνελήφθη την 16-04-2013 στο Περιστέρι Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, για σωρεία ενόπλων ληστειών (
Ειδικότερα, την 22-11-2012 το πρωί οι δύο δράστες, φορώντας σκούφους και γυαλιά ηλίου, εισήλθαν στο υποκατάστημα των ΕΛ. ΤΑ στις Ερυθρές Αττικής. Σ τη συνέχεια με την απειλή πιστολιού, οδήγησαν την προϊσταμένη του καταστήματος στο χώρο που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (2.570) ευρώ. Ακολούθως έδεσαν την προϊσταμένη με ένα καλώδιο και διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.
Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα το όχημα διαφυγής των δραστών, εγκαταλελειμμένο, στην περιφερειακή οδό Ερυθρών και όπως προέκυψε είχε αφαιρεθεί μία περίπου εβδομάδα πριν από την διάπραξη της ληστείας, από την περιοχή των Πατησίων Αττικής Από την συστηματική και μεθοδική αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, σε συνδυασμό με την συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 34χρονου δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και Νομοθεσία περί όπλων.
Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη ταυτοποιηθεί η συμμετοχή του 34χρονου συλληφθέντα στη διάπραξη σωρείας ενόπλων ληστειών σε υποκαταστήματα τραπεζών, σε περιοχές της Φθιώτιδας (Αταλάντη, Καμένα Βούρλα), Βοιωτίας (Οινόφυτα, Ερυθρές) και Ευβοίας (Βασιλικό, Αμάρυνθος).
Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση του συνεργού του 34χρονου, καθώς και τη διερεύνηση της τυχόν εμπλοκή τους στην διάπραξη και άλλων παρόμοιων εγκληματικών ενεργειών.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


 lamiastar.gr.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο