Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Το Γεγονός Των Chemtrails (Αεροψεκασμών) Στην Εκπομπή Του Τράγκα.

-"Καθημερινή επαλήθευση για το ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ και άλλους "συνωμοσιολόγους" που φωνάζουμε τόσα χρόνια..."
-"Οι αεροψεκασμοί είναι γεγονός. Συνεχώς και περισσότεροι ασχολούνται με το φαινόμενο."
-"Η Ομάδα Δράσης Αττικής κατά των χημικών αεροψεκασμών στην εκπομπή του Γ. Τράγκα." 

Τις τελευταίες μέρες έχει γεμίσει ο ουρανός της Αθήνας με χημικές ουρές. Έχουν προηγηθεί οι ψεκασμοί από αεροπλάνα που δεν δίνουν σχέδια πτήσης και είναι να απορείς γιατί δεν τα γκρεμίζει η Πολεμική μας Αεροπορία. Το γεγονός ότι δεν...
υποβάλλουν σχέδια πτήσης...

Ποιοι και γιατί μας δολοφονούν;
Ποιοι και γιατί μας βομβαρδίζουν... με φόβο, αργές αντιδράσεις, πανικό και νέες μοντέρνες ασθένειες;
Γιατί πύκνωσαν οι πτήσεις με την εμφάνιση της Τρόικας; 

Καλεσμένοι οι καθηγητές Γούδης και Κατσαρός.Και μία πρότασις.Θα εκλείψει τελείως το θέμα αν την ώρα που πετάει ένα αεροπλάνο και εφόσον έχει απομακρυνθεί ένα άλλο αεροπλάνο στον ίδιο αεροδιάδρομο μαζέψει δείγμα και γίνει ανάλυσις.Αν το δείγμα είναι υδρατμοί εκλείπει η θεωρία ως συνωμοσιολογική. 

Επίσης δείγμα σε παγετώνας κάπου στην αλάσκα έδωσε 6.000 φορές περισσότερο αλουμίνιο ενώ το ίδιο δείγμα προ 30 ετών δεν είχε δείξει τίποτα.Χωρίς να υπάρχει καμία αλλαγή στο ευρύτερο κοντινόν περιβάλλον. 

Δείγματα αίματος εκατομμυρίων ανθρώπων δείχνουν βαρέα μέταλλα χωρίς να ζουν κοντά σε εργαστάσια.Τι γίνεται; 
Πόθεν συγκεντρώνονται τα μέταλλα αυτά εις βιολογικούς οργανισμούς; 
Από το νερό; Εκ του αέρος; 
Είναι μία ακόμα συνωμοσιολογική θεωρίαp 

Βέβαια αυτά μας έλεγαν και για τις παρακολουθήσεις και βγήκε ο άνθρωπος που έφτιαξε το μηχάνημα της NSA και είπε ότι έχει κάνει παρακολουθήσεις και στην Ελλάδα. 

ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ. 
Η ανάγκη να περάσουμε σε πιο δραστικές λύσεις από την απλή αναφορά των φαινομένων των ψεκασμών, μας ωθεί στο να κάνουμε μια προσπάθεια ώστε να οργανωθούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες και να προχωρήσουμε σε δράσεις για να αποτρέψουμε τη συνέχιση της καταστροφής του πλανήτη και της δολοφονίας των ανθρώπων. 

Το ακτιβιστικό κίνημα κατά των χημικών αεροψεκασμών, μετά την επίθεση εναντίον της σελίδας "Κίνηση Ενάντια στους Χημιούς Αεροψεκασμούς" που απαριθμούσε πάνω από 6,000 μέλη, δέχτηκε άλλο ένα χτύπημα στις 23 Μαΐου του 2013. Η αρχική σελίδα της Ομάδας Δράσης Αττικής στο facebook δέχτηκε επίθεση, δεν είναι ορατή σε πολλά μέλη και υπολειτουργεί. Η ύπουλη διαδικτυακή επίθεση που δεχόμαστε, αποδεικνύει ότι όχι μόνο δεν είμαστε απλά μια παρέα γραφικών, αλλά αντιθέτως μια σοβαρή απειλή ενάντια στο Σύστημα.

Το γκρουπ αυτό δημιουργήθηκε ως συνέχεια της αρχικής μας προσπάθειας. Θέλει να προτείνει δράσεις για την περιοχή της Αττικής, αναφορικά με το τεράστιο πρόβλημα των αεροψεκασμών. Να ενώσει όσους έχουν τις ίδιες ανησυχίες, να ενθαρρύνει την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, έτσι ώστε να περάσουμε από την απλή καταγραφή των γεγονότων, στην δράση που θα αποσκοπεί στην αποτροπή των αεροψεκασμών. 

Τα μέλη που δεν ανήκουν γεωγραφικά στην Αττική, πρέπει να βοηθήσουν και στην δημιουργία ή στην οργάνωση άλλων τοπικών ομάδων. Μόνο αν υπάρξουν πολλές εστίες, μόνο τότε η φωτιά μας θα τους κάψει! 

Τα μέλη παρακαλούνται να μην κάνουν άσχετες αναφορές και αναρτήσεις. Βίντεο, φωτογραφίες και άρθρα που δεν προάγουν την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων για δράσεις, θα διαγράφονται. 

Το γκρουπ βρίσκεται σε συνεργασία με τη σελίδα "ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ 



ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο