Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Χορηγός σε όλα τα ερυθρόλευκα τμήματα ο Χρήστος Φλάμπουρας

Ενεργό ρόλο σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα έχει από σήμερα ο Χρήστος Φλάμπουρας αποτελώντας –πλέον- σημαντικότατο αρωγό...

Ο γνωστός επιχειρηματίας, Χρήστος Φλάμπουρας, είναι ο άνθρωπος που ενίσχυσε οικονομικά την ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στην τρέχουσα σεζόν. Καλύπτει τα συμβόλαια των Γιούρισιτς και Καλντέϊρα, ενώ βοήθησε και στο να λάβουν μέρος οι Πειραιώτες στο Champions League. Η προσφορά του στον Ολυμπιακό, όμως, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Όπως έγινε γνωστό, θα βοηθήσει οικονομικά όλα (!) τα τμήματα του Ερασιτέχνη. Πρόκειται για έναν από τους επιφανείς φιλάθλους των ερυθρολεύκων, ο οποίος συνεισφέρει ενεργά σε δύσκολους οικονομικά καιρούς και για αυτή την κίνηση του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

"Με επιστολή του προς το ΔΣ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π, το οποίο συνεδρίασε την Δευτέρα, ο κ. Χρήστος Φλάμπουρας δημοσιοποίησε την επιθυμία του να έχει ενεργό συμμετοχή σε όλα τα αθλήματα του Ερασιτέχνη.

Ο κ. Φλάμπουρας, που είναι ο μεγάλος χορηγός της ομάδας βόλεϊ Ανδρών, θα συνεισφέρει πλέον οικονομικά σε όλα τα τμήματα μας με στόχο την διατήρηση τους στην κορυφή αλλά και την εξυγίανση του συλλόγου. Τα μέλη του ΔΣ με μεγάλη χαρά αποδέχτηκαν την πρόταση του κ. Φλάμπουρα και θέλουν να τον ευχαριστήσουν δημόσια για την στήριξη του στον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π".


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο