Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Καθαρισμός Πλατείας Ταχίου και Αγ. Γεωργίου, απο την ομάδα του ecomobility του 1ου Γυμνασίου Θήβας

 Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 η ομάδα του ecomobility του 1ου Γυμνασίου Θήβας στα πλαίσια του προγράμματός του, καθάρισε την πλατεία του Αγίου Γεωργίου και την πλατεία Ταχίου.
   Η πλατεία του Άγιου Γεωργίου είναι μία από τις πιο κεντρικές αλλά και πιο όμορφες πλατείες στην Θήβα. Εκεί συχνάζουν άτομα από όλες τις ηλικίες, αφού είναι εξαιρετικός χώρος για χαλάρωση και παιχνίδι. Δυστυχώς με τα χρόνια, τα σκουπίδια στην συγκεκριμένη πλατεία είχαν αρχίσει να γίνονται πιο πολλά, με αποτέλεσμα την ρύπανση του περιβάλλοντος χώρου, αλλά και την αλλοίωση της αισθητικής του. Ευτυχώς, μετά τον καθαρισμό της πλατείας και των γύρω πεζόδρομων από την ομάδα μας, ο χώρος ξαναπήρε την παλιά ομορφιά και μοναδικότητά του.
  Επίσης, η πλατεία Ταχίου (στην κάτω αγορά) είχε μεγάλο πρόβλημα σκουπιδιών. Εδώ και καιρό ο συγκεκριμένος χώρος ήταν εστία μόλυνσης για τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι είχαν αγανακτήσει με το μεγάλο ποσό των σκουπιδιών που μαζεύονταν εκεί.  Μετά από αρκετή προσπάθεια, η ομάδα μας κατάφερε να καθαρίσει τον χώρο, λύνοντας έτσι το πρόβλημα.

1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΘΗΒΑΣ

http://ecomobility2013.weebly.com


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο