Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ο Λιάπης δεν πήγε στο δικαστήριο γιατί ταξίδευε -Τέλος από τη ΝΔ

Τελικά επιβεβαιώθηκαν όσοι υποστήριζαν πως ο πρώην υπουργό Μιχάλης Λιάπης δεν θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο, αλλά θα εκπροσωπηθεί μόνο από τον δικηγόρο του. Ομως κανείς δεν περίμενε πως ο λόγος για τον οποίο δεν θα εμφανιζόταν ο κ.Λιάπης θα ήταν ένα ταξίδι. Την ίδια στιγμή με καθυστέρηση 48 ωρών η ΝΔ αποφάσισε τη διαγραφή του.

Ο πρώην υπουργός λοιπόν προτίμησε να μην χαλάσει το πρόγραμμα του και αποφάσισε να ταξιδέψει για το Κατάρ και να στείλει το συνήγορο του στο Αυτόφωρο για να πάρει αναβολή για τη δίκη. Ο τελευταίος ζήτησε αναβολή για να προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα και η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 30 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρει και το news247 ο δικηγόρος του είπε ότι ο κ. Λιάπης, έφυγε για ταξίδι στο Κατάρ, όπως είχε προγραμματίσει, σαν να μη συνέβη τίποτα. Εις βάρος του πρώην υπουργού ασκήθηκε ποινική δίωξη για δύο αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος. Η δίωξη σε αφορά τις κατηγορίες της ψευδούς βεβαίωσης και της πλαστογραφίας.

Ωστόσο κάποιοι υποστηρίζουν πως ο πρώην υπουργός δεν έφυγε για το ταξίδι, αλλά ενώ βρίσκεται στην Ελλάδα δεν θέλησε να πάει στο δικαστήριο.

Σε βάρος του κ. Λιάπη επιβλήθηκαν επιπλέον τρία διοικητικά πρόστιμα, για την μη ασφάλιση του οχήματος και για το ότι έφερε κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια χωρίς άδεια.

Στον κ. Λιάπη, ο οποίος είχε καταθέσει τις πινακίδες του αυτοκινήτου του πριν από δυο χρόνια, έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ψευδή δήλωση και πλαστογραφία, ενώ θα πληρώσει και τα εξής πρόστιμα:

700 ευρώ για παραβίαση του ΣΤΟΠ συν την αφαίρεση 9 πόντων
500 ευρώ για το ανασφάλιστο όχημα
80 ευρώ για τα Φιμέ τζάμια
80 ευρώ για τον Κοτσαδόρο
20 ευρώ γιατί δεν είχε επάνω του το δίπλωμα
Σύνολο: 1.380 ευρώ
Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία

Δύο ημέρες χρειάστηκαν ώστε στη ΝΔ να αποφασίσουν πως μετά από τα όσα ανεκδιήγητα είπε και έκανε ο πρώην υπουργός θα πρέπει να τον διαγράψουν, κάτι που έκαναν τελικά σήμερα. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

«Με απόφαση που πήρε, χθες, η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος».


iefimerida

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο