Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Κώστα Μπακογιάννη στη Φθιώτιδα

Τη γόνιμη επικοινωνία με τους πολίτες και τους θεσμικούς φορείς της Φθιώτιδας        συνέχισε και την Κυριακή ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας,  Κώστας Μπακογιάννης, επισκεπτόμενος Σπερχειάδα, Μακρακώμη, Γοργοπόταμο και τα         Λουτρά της Υπάτης.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας» στη Σπερχειάδα συνομίλησε  με πολίτες και καταστηματάρχες, ενώ στην Μακρακώμη   κινήθηκε στο χώρο της εμποροπανήγυρης, όπου πωλητές και καταναλωτές  ανταποκρίθηκαν     στην παρουσία του με ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις.


Στο Γοργοπόταμο σε  μια ανοικτή συζήτηση, που διοργάνωσαν εκπρόσωποι του  πρώην Δήμου, έγινε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση για τα επιμέρους προβλήματα      που αντιμετωπίζουν. Ο κ. Μπακογιάννης μίλησε για την επιδίωξή του να υπάρξει   μια νέα αρχή στην Περιφέρεια Στερεάς, η οποία θα βασίζεται στη συναίνεση και τη συνερ
γασία πάνω από κόμματα και χρώματα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Χαρακτήρισε ως απολύτως αυτονόητο ότι η πόρτα του γραφείου του  Περιφερειάρχη θα είναι ανοικτή, ώστε να έχει ο ίδιος άμεση εικόνα και των προβλημάτων αλλά και    των λύσεων, οι οποίες θα προκρίνονται.

«Τα προβλήματα δεν είναι δικά σας και οι λύσεις δικές μας. Τα προβλήματα και οι     λύσεις πρέπει και θα είναι όλων μας» σημείωσε δίνοντας έμφαση στην ανάγκη η    Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας να αποκτήσει συνείδηση κοινής μοίρας και  συνεργασίας.  

Στα Λουτρά Υπάτης, όπου υπήρξε, επίσης, μια αναλυτική συζήτηση με  εκπροσώπους φορέων της περιοχής, αυτοδιοικητικούς και πολίτες ο κ. Μπακογιάννης εντυπωσιάστηκε από τη φυσική ομορφιά αλλά και τις υποδομές   του θεραπευτηρίου, που ωστόσο εμφανίζουν σημάδια εγκατάλειψης. Όπως τόνισε, με την αναβάθμιση των υποδομών και των υπηρεσιών, το  Υδροθεραπευτήριο θα   μπορέσει να καταστεί ένα από τα   καλύτερα του είδους του προσελκύοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον.










Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο