Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Την Τετάρτη του Πάσχα ανοίγουν 500 σχολεία

Συντομότερες θα είναι φέτος οι διακοπές του Πάσχα για χιλιάδες μαθητές, καθώς θα πρέπει να επιστρέψουν στα θρανία νωρίτερα από την Κυριακή του Θωμά.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου 500 σχολεία θα ανοίξουν την Τετάρτη του Πάσχα, διότι πρέπει να καλυφθούν οι ώρες μαθημάτων που χάθηκαν εξαιτίας των καταλήψεων που έγιναν τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο.


Αναλυτικά, στην Αττική 104 Γυμνάσια και Λύκεια θα πρέπει να αναπληρώσουν χαμένες ώρες το Πάσχα, στη Θεσσαλία 112 σχολεία, στην Πελοπόννησο 33 σχολεία, στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου 10 σχολεία.

Σε όσα σχολεία πρέπει να αναπληρωθούν έως και τρεις ημέρες, αυτές θα καλυφθούν με την απώλεια ισάριθμων ημερών από τη δεύτερη εβδομάδα των διακοπών του Πάσχα. Όσο για τα σχολεία που υπάρχει η ανάγκη κάλυψης περισσότερων ημερών, τότε το χαμένο έδαφος θα καλυφθεί το Μάιο, έπειτα από τη λήξη του διδακτικού έτους, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής».

Αντιδρά η ΟΛΜΕ
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι μαθητές να επιστρέψουν στα θρανία, αλλά να μην δουν κανέναν καθηγητή, καθώς η ΟΛΜΕ διαμαρτύρεται για τον τρόπο αναπλήρωσης των μαθημάτων, κηρύσσοντας τρίωρες στάσεις εργασίας (8 π.μ.-11 π.μ.) για την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή του Πάσχα, στα σχολεία όπου ορίζεται να γίνει αναπλήρωση της ύλης μέσα στις διακοπές.

Κάλεσε μάλιστα τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών ενώσεων καθηγητών (ΕΛΜΕ) να λάβουν αποφάσεις για συμπληρωματικές στάσεις εργασίας τις ίδιες ημέρες.

aienaristeyein


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο