Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: Συνάντηση για τους τσιγγάνους με την Επιτροπή Κατοίκων του Πυριού

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κόρδατζης ακολουθούμενος από αντιπροσωπεία του συνδυασμού, συναντήθηκε με την Επιτροπή Κατοίκων του Πυριού, την Πέμπτη 3/4/14. Η Επιτροπή ενημέρωσε για την κατάσταση που υπάρχει στον οικισμό των τσιγγάνων, καθώς και για τα προβλήματα που δημιουργούνται  καθημερινά στη συνοικία.  Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι και ανήσυχοι, γιατί οι αρμόδιες αρχές δεν παίρνουν μέτρα ενώ αναγνωρίζουν το πρόβλημα. Φυσικά πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο κοινωνικό θέμα για την επίλυσή του οποίου χρειάζονται ιδιαίτεροι χειρισμοί και σοβαρές αποφάσεις.

Ο κ. Κόρδατζης παρουσίασε τις θέσεις της παράταξης για το θέμα και η Επιτροπή Κατοίκων διαπίστωσε πως συμπίπτουν στο μεγαλύτερο μέρος.  Η Επιτροπή ζήτησε να πάρει μέρος ο συνδυασμός στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο στο επόμενο διάστημα.
Ο κ. Κόρδατζης και η αντιπροσωπεία δεσμεύτηκαν ότι η παράταξη θα παρουσιάσει τις θέσεις της στους κατοίκους, με τους οποίους επιθυμεί να συζητήσει και άλλα θέματα που αφορούν τη συνοικία του Πυριού.

Θήβα 4/3/14                                                                  



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο