Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Υποστήριξη βίντεο 60fps και άλλα πολλά έρχονται σύντομα στο YouTube

Σημαντική αναβάθμιση έρχεται σύντομα στο YouTube, με τη Google να ανακοινώνει σήμερα ότι σύντομα η υπηρεσία θα υποστηρίζει βίντεο με 48 και 60 καρέ το δευτερόλεπτο.

Η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται στη ολοένα αυξημένη διάθεση βίντεο τα οποία επιδεικνύουν gameplay από διάφορα βιντεοπαιχνίδια, και τα οποία συνήθως προέρχονται από τις βιντεοκονσόλες PlayStation 4 και Xbox One οι οποίες διαθέτουν τη δυνατότητα καταγραφής και upload gameplay video 60fps στο YouTube.



Αντίστοιχα, διάφορα trailers από παιχνίδια, μπορούν να εκμεταλλευτούν τη νέα δυνατότητα του YouTube ενώ για να πάρετε μια πρώτη ιδέα για το πως εμφανίζονται παρόμοια βίντεο, μπορείτε να δείτε το παρακάτω δείγμα αφού βεβαιωθείτε ότι το παρακολουθείτε σε 1080P ανάλυση.



Η υποστήριξη 60fps δεν είναι το μόνο νέο χαρακτηριστικό που έρχεται στο YouTube, με την υπηρεσία να ανακοινώνει μια σειρά από νέες δυνατότητες στις οποίες ξεχωρίζουν οι εξής

- Εφαρμογή YouTube Creator Studio για τη διαχείριση των βίντεο που έχετε ανεβάσει στο κανάλι σας καθώς και την εμφάνιση των στατιστικών γύρω από αυτά. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη από σήμερα για το Android και σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει για το iOS.

- Η Βιβλιοθήκη Ήχων εμπλουτίζεται με διάφορα εφέ όπως φωνές zombie, ήχοι από μαχητικά αεροπλάνα κ.α

- Δυνατότητα για συνεισφορά χρημάτων από τους επισκέπτες των βίντεο σας

- Η κοινότητα του YouTube θα μπορεί να δημιουργεί υπότιτλους για όποιο βίντεο θέλει

- Creator credits για εύκολη αναζήτηση και εύρεση των συντελεστών ενός βίντεο και των καναλιών που αυτοί διαθέτουν


techit

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο