Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Το νέο "ΧΕΝΙΑ" είναι γεγονός

Το θρυλικό XENIA, το "στολίδι της Κρύας", όπως έχει ονομαστεί από τους κατοίκους της περιοχής,αναδύθηκε μέσα από τις στάχτες του και πλέον χθες, άνοιξε και επίσημα τις πύλες του στο κοινό.


Για 6 και πλέον χρόνια, παρέμεινε ανεκμετάλλευτο αφού είχε καεί ολοσχερώς ύστερα από πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο κτήριο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Στόχος του νυν Δημάρχου Νίκου Παπαγγελή, ήταν να το δει και πάλι να έχει ζωή. Έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια κατά τη διάρκεια της θητείας του για να το πετύχει και τελικά δικαιώθηκε. Το "XENIA" απέκτησε και πάλι ζωή.


Χθες βράδυ, Τετάρτη 24 Ιουνίου 2014, στις 8:00 το βράδυ, έγιναν τα εγκαίνια και πλήθος κόσμου έτρεξε να το θαυμάσει και να απολαύσει τον καφέ και το ποτό του.

Οι νέοι ιδιοκτήτες είναι η οικογένεια Καλλιαντάση, έμπειροι επιχειρηματίες, έχοντας χρόνια στο χώρο, υποδέχτηκαν εγκάρδια τους θαμώνες και ήταν ανοιχτοί σε κάθε παρατήρηση θέλοντας να μην φύγει κανείς, παίρνοντας παράπονα μαζί του.

Ο χώρος είναι διακοσμημένος υπέροχα και κάθε γωνιά είναι ξεχωριστή αφού σου δίνει την αίσθηση των τεσσάρων εποχών του χρόνου. Στο εσωτερικό ο Χειμώνας, στην άκρη στο ποτάμι το Καλοκαίρι και αριστερά και δεξιά, η Άνοιξη και το Φθινόπωρο αντίστοιχα. Την επιμέλεια είχε ο κ. Γιώργος Μπενέτος ,Αρχιτέκτονας.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, μιας και όλοι το περίμεναν με αγωνία τόσα χρόνια.

Εμείς ευχόμαστε καλές δουλειές και ελπίζουμε να μην ερημώσει ποτέ ξανά αυτή η υπέροχη περιοχή, που δικαίως πήρε το όνομα : "Στολίδι της Λιβαδειάς"

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
από το e-sterea

Ευχαριστούμε την Τζένη για το υπέροχο ρεπορτάζ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο