Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

"Kαμπάνα" 35.000 ευρώ στον Άδωνι

Η κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη-Πάνου Καμμένου καλά κρατεί… Οι δημόσιες αναφορές του νυν κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ για τον πρόεδρο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνο Καμμένο, οδήγησαν τους δύο πολιτικούς στα δικαστήρια.

Σήμερα, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την υπ’ αριθμόν 2270/2014 απόφασή του δικαίωσε για δεύτερη φορά τον Πάνο Καμμένο σε βάρος του πρώην υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, υποχρεώνοντας τον να καταβάλει το ποσό των 35.000 ευρώ -μετά των τόκων- για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Παράλληλα, τού απαγορεύει να αναφέρεται στο πρόσωπο του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. χρησιμοποιώντας ψευδείς, συκοφαντικούς και εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς. Σε περίπτωση μάλιστα παραβίασης της απόφασης, κάθε φορά που ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρεται στον Πάνο Καμμένο με ψευδείς, συκοφαντικούς και εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς θα υποχρεώνεται να τού καταβάλει το ποσό των 2.000 ευρώ.



Οι δηλώσεις που οδήγησαν στην καταδικαστική απόφαση

Δύο δημόσιες τοποθετήσεις του καλείται να πληρώσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. 

Συγκεκριμένα, στις 31 Ιανουαρίου 2013, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στη βουλευτή την ΑΝ.ΕΛ. Ραχήλ Μακρή είπε:

«Όσο για τον αρχηγό σας, που πήγε στο δικαστήριο και ζητούσε γονυπετώς συγνώμη από τον Αντρίκο Παπανδρέου δεν είχατε να πείτε ούτε μία κουβέντα. Να μάθει λοιπόν ο κόσμος ότι ο Πάνος Καμμένος στα πρακτικά της δίκης που έχουν δημοσιευτεί πήγε στο δικαστήριο και ζητούσε συγνώμη τονίζοντας ότι δεν είχε σκοπό να θίξει την τιμή και την υπόληψή του. Τέτοιοι είστε, καλοί για συνομωσίες, μηδέν για πολιτική».

Η δεύτερη αναφορά του πρώην υπουργού Υγείας για τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. κατεγράφη στις 8 Φεβρουαρίου του 2013 σε εκπομπή του MEGA. Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Επί υφυπουργού Καμμένου υπάρχει και ισχύει η επίταξη στους ναυτεργάτες και πηγαίνει ο Καμμένος στο λιμάνι και τούς λέει: η επίταξη είναι χουντικό μέτρο».

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την απόφαση


zougla.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο