Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Μόλις κυκλοφόρησε: Γουστάβος, από τις εκδόσεις Ν. & Σ. Μπατσιούλας

Μόλις κυκλοφόρησε

Γουστάβος

του Νίκου Αλεξανδράκη


Διαβάστε τα πρώτα κεφάλαια: pdf issuu
Ο Γουστάβος είναι ένας νεαρός δεκαέξι χρονών, που μεγαλώνει προσπαθώντας να καταλάβει τον κόσμο γύρω του, να γνωρίσει τον έρωτα και να προσαρμοστεί στις νέες καταστάσεις και συνθήκες που αντιμετωπίζει. Το θέμα είναι ότι τα γεγονότα και οι καταστάσεις με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπος, πέρα από το αντικειμενικό στοιχείο των δυσκολιών της εφηβείας, λαμβάνουν χώρα μ' έναν αντισυμβατικό τρόπο, με αποτέλεσμα να εμπλέκεται σε απρόσμενες καταστάσεις.

Υπό αυτό το χιουμοριστικό πρίσμα παρακολουθούμε την πορεία του, όπως και εκείνη των φίλων του, μέσα από τις σχέσεις τους με το άλλο φύλο, τους φίλους τους, τους καθηγητές τους, τους γονείς τους και γενικά τους άλλους γύρω τους... πώς μεγαλώνουν και πώς αντιμετωπίζουν τον κόσμο, πώς αναθεωρούν απόψεις τους, πώς ωριμάζουν...
Η ευαισθησία, η αγωνία και το χιούμορ υπογραμμίζουν τις κωμικοτραγικές ανατροπές τις οποίες βιώνουν οι ήρωες του βιβλίου, καθώς αντιμετωπίζουν τα γεγονότα μέσα από τη ματιά της εφηβείας, με τα όνειρα και τη φαντασία τους σε έξαρση, γεμάτοι αγωνία να κατανοήσουν και να ανακαλύψουν τον κόσμο στον οποίο ζουν και τον οποίο οι ενήλικοι πιστεύουν ότι κατανοούν καλύτερα!

Τιμή: 13,30€ | Σελίδες: 252 | ISBN: 978-960-9796-34-7 | Ημ. Έκδοσης: Ιούνιος 2014

Φίλες και φίλοι,
Οι εκδόσεις Ν. & Σ. Μπατσιούλας με μεγάλη μας λύπη σας ενημερώνουμε ότι σταματά η λειτουργία του βιβλιοπωλείου μας επί της οδού Πανόρμου. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την αποδοχή και την στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε η κατάσταση να αλλάξει προς το καλύτερο, το ταχύτερο δυνατόν.
Οι εκδόσεις μας θα συνεχίσουν τις δραστηριότητές μας και την λειτουργία του έτερου βιβλιοπωλείου μας στη Θήβα και στα νέα μας γραφεία στην Αθήνα, στην οδό Κηφισίας 5. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε σε κάποια από τις προσεχείς εκδηλώσεις μας, για τις οποίες θα ενημερωθείτε από το newsletter και την ιστοσελίδα μας.

Δείτε περισσότερα για τις εκδόσεις μας κάνοντας κλικ εδώ: www.batsioulas.gr
Διαβάστε περισσότερα νέα μας κάνοντας κλικ εδώ: news.batsioulas.gr

Εκδόσεις - Βιβλιοπωλεία Ν. & Σ. Μπατσιούλας
Αθήνα: Κηφισίας 5, 11523 | τ: 2103315186 | f: 2103315134
Θήβα: Πελοπίδου 5, 32200 | τ: 2262100975 | f: 2262027275
u: www.batsioulas.gr | e: info@batsioulas.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο