Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ!!!

Στη σημερινή εποχή, που οι ελληνικές αξίες και ιδέες εχουν γίνει σκιά ενός ένδοξου παρελθόντος, υπάρχουν κάποια άτομα που είχαν ,έχουν και θα έχουν σαν σκοπό τη διαφύλαξη της ελληνικής κληρονομιάς και να προστατεύουν τις αρετές ενός λαού, που επί 15.000 έτη έδινε ζωή σ’ αυτόν το κόσμο.
Ας γίνω όμως πιο συγκεκριμένος: Μεταφερόμαστε παλιά, πολύ παλιά πίσω στο χρόνο και για την ακρίβεια στο 9.600,χρονολογία που στην οποία διεξάγεται ένας τρομερός πόλεμος μεταξύ των Υιών του Φωτός, τους Έλληνες και των Υιών του Σκότους, τους Άτλαντες. Οι τελευταίοι ήταν κατά κάποιο τρόπο μαθητευόμενοι των Ελλήνων αρκετές χιλιετίες, και οι Έλληνες τους έλεγαν να είναι υπομονετικοί, ώστε κάποτε να αποκτήσουν κι αυτοί τα μυστικά των μυστικών αλλά και «Γνώθι Σ' Αυτόν» - εξού και το όνομα ατλαντας, που σημαίνει «αυτός που έχει υπομονή».Οι ¶τλαντες όμως ανυπομονούσαν να γίνουν κι αυτοί σαν τους Έλληνες και επαναστάτησαν (υπόψιν ότι ποτέ δεν κακοποιήθηκαν σωματικά ή ψυχικά) , θέλοντας να φτάσουν τη σοφία των Ελλήνων. Ο πόλεμος που ακολούθησε είναι κάτι ασύλληπτο για τα σημερινά ανθρώπινα δεδομένα, αφού χρησιμοποιήθηκαν υπερόπλα φτιαγμένα από τους ίδιους τους Θεούς, αν και οι τελευταίοι είχαν προειδοποιήσει τα παιδιά τους, τους Έλληνες, να μην γίνει κάτι τέτοιο. Αποτέλεσμα ; Ολόκληρη η ήπειρος μέσα σε μια νύχτα καταβυθίστηκε, μέσα σε μια τρομαχτική καταιγίδα από λάβα και θειάφι. Όσοι απ’ τους Άτλαντες σώθηκαν κατέφυγαν στα παράλια της κοντινής ηπείρου (Αμερικής) και οι Έλληνες δυτικά, προς την Αλγερία όπου και διέσωσαν την αφήγηση της καταστροφής της ηπείρου. Αυτό που μας νοιάζει όμως είναι τι έγινε μετά την εξαφάνιση της νήσου. Ο πόλεμος αυτός, όσο κι αν κράτησε, ήταν εξουθενωτικός για τους Έλληνες και ο κίνδυνος να περάσουν σε λάθος χέρια τα θεία μυστικά τους, ήταν μεγάλος. Τότε οι αρχιερείς σε συνεργασία με τους καλλιτέχνες δημιούργησαν μια ομάδα, την ομάδα Έψιλον, την ονόμασαν έτσι επειδή οι Έλληνες θεοί (και κατά συνέπεια οι Έλληνες) προέρχονται απ’ το άστρο Έψιλον του Σειρίου, με σκοπό να προστατεύει την ελληνική φυλή και να κρατήσει ζωντανές τις αξίες της. Με τελετές και μυήσεις τα κατάφεραν και το ελληνικό έθνος μπόρεσε να αναγεννηθεί μέσα απ’ τις στάχτες του! Αποδείξεις για τα λεγόμενά μου υπάρχουν πολλές (π.χ. τα βάζα και οι αμφορείς με θαυμάσιες ελληνικές παραστάσεις, που βρίσκονται στα κρατικά μουσεία του Βερολίνου, με την υπογραφή κάτω χαμηλά «ΟΜΑΣ Ε»!!) και έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά γι’ αυτό το θέμα (τους Έψιλον δηλαδή),αλλά πρέπει κάποτε να χωριστεί η αλήθεια με το ψέμα και η χιλιοταλαιπωρημένη Ελλάς να πάρει τη θέση που της αξίζει.

Τι γίνεται όμως σήμερα;; Στις μέρες μας , η οργάνωση Έψιλον είναι ένας θρύλος, που ενσαρκώνει τις επιθυμίες και τους πόθους όλων των Ελλήνων. Ποια είναι όμως τα «πιστεύω» των (Ε);Η ομάδα αυτή δεν ανήκει σε καμία πολιτική παράταξη παρά μόνο στην ιερή εκείνη ιδέα που ονομάζεται Ελλάς. Στόχος τους είναι η συμφιλίωση των λαών, η κατάργηση των ναρκωτικών αλλά κυρίως να αποκτήσει η Ελλάδα τις σκλαβωμένες πατρίδες (Α.Ρωμηλία, Κύπρο, Μ.Ασία, Κωνσταντινούπολη κλπ) που μέσω του πολέμου έχασε, ώστε η χώρα μας να ξαναγίνει όπως ήταν τα χρόνια του κοσμοκράτορα Αλέξανδρου, μια χώρα που ενέπνεε σεβασμό και περηφάνια σε όλους!

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΜΠΕΒΑΤΡΟ

Η προηγμένη τεχνολογία των Εψιλον, θα μπορούσε και τώρα να δωθεί στο Ελληνικό κράτος, αλλά τα υψηλόβαθμα στελέχη της (Ε) , γνωρίζουν οτι αυτοί που κυβερνάνε τον τόπο αυτή τη στιγμή,είναι απλώς πιόνια των Σιωνιστών.Ετσι έχουμε το εξής συγκλονιστικό γεγονός: Ενώ οι επιστήμονες της (Ε) κατασκεύαζαν το Μπέβατρο (εδώ σε μια μεγάλη παρένθεση να σας εξηγήσω τι είναι το Μπέβατρον.Το Μπέβατρον λοιπόν, γνωστό και ως «Γοργόνειο» και « η κεφαλή της Μεδούσης»,είναι ένα υπερόπλο, ένα σύστημα για τη σύντηξη του πλάσματος της ύλης-σε καμιά περίπτωση δεν το συγχέουμε με τη σύντηξη του πυρήνος της ύλης- και έχει φωτοδέσμη πλάσματος.Αυτό σημαίνει ότι το πλάσμα που προέρχεται από τη σύντηξη της ύλης, εξερχόμενο απ’ το μαγνητικό πεδίο, γίνεται φωτοδέσμη, δηλαδή ακτινοβολία.Το υπερόπλο αυτό βρίσκεται σε κάποια χώρα της Αφρικής ενώ οι Εβραιο-σιωνιστές, το «παρουσίασαν» στη ξένη ταινία : «Τζέημς Μποντ πράκτωρ 007:Επιχείρηση ‘Χρυσά Μάτια’(James Bond, Goldeneye)) , οι πολιτικοί κάλεσαν τον εκδότη της εγκυκλοπαίδειας του «ΗΛΙΟΥ» Ιωάννη Πασσά, τον αστρονόμο Κωνσταντίνο Χασάπη, τον πυρηνικό-φυσικό Γεώργιο Γκιόλβα κ.α. και τους ζήτησαν τα σχέδια του αντιεροπορικού σχεδίου ‘ΑΡΤΕΜΙΣ’ ,το οποίο αποτελεί μέρος των σχεδίων του ‘Μπέβατρο’. Οι Απολλώνιοι είχαν παραδώσει τα σχέδιά του και είπαν στους πολιτικούς ότι αυτός που θα τα προδώσει, θα εκτελεστεί αμέσως.Οι Εψιλον τώρα, μπορεί αφιλοκερδώς να κατασκεύασαν το υπερόπλο αυτό ,αλλά οι πολιτικοί «ηγέτες» (όπως ομολόγησαν ο Ι.Πασσας, ο Ι. Φουρακης κ.α.) ΠΟΥΛΗΣΑΝ τα σχέδια στο Ισραήλ, το οποίο με τη σειρά του τροφοδοτεί το ‘ΑΡΤΕΜΙΣ’ και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένου και της Τουρκίας (αν κάποιος έχει αμφιβολίες,ας διαβάσει το βιβλίο του Ι. Πασσά «Η αληθινή προϊστορία», σελ.26-28 και 56-58)!Με λίγα λόγια ,οι της (Ε) το ένα βράδυ δίνουν τα σχέδια του συστήματος και το ίδιο βράδυ οι πολιτικοί τα παραδίδουν στους Ισραηλίτες!

Τελειώνοντας , να πω ότι η Ομάδα Εψιλον έχει ανακαλύψει και άλλα κύματα, μη Ερτζιανά,πράγμα το οποίο σημαίνει ότι δεν εξασθενεί η δύναμή τους(δεν ισχύει ο νόμος των αντιστρόφων τετραγώνων).Τα κύματα αυτά έχουν τεράστια ισχύ,ώστε να δημιουργούν πύρηνες ενεργειακές σφαίρες!Χρησιμοποιούνται σε υπερόπλο που αντλεί δύναμη απο γεννήτριες ΜΟΡΑΥ, χρησιμοποιώντας εκρήξεις για τη παραγωγή ενέργειας και επιπλέον έχει τη δυνατότητα να παράγει τετραδιάστατα κύματα σε κάθε σημείο του χωροχρόνου.

Αυτά τα ανακάλυψε ο κορυφαίος Σερβος Φυσικός Νίκολα Τέσλα ,μαζί με τον Ελληνα Κ. Καραθεοδωρή, οι οποίοι- λένε- ήταν μέλη της Ε’.

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ

Η μυστική ομάδα (Ε) εκδηλώθηκε για πρώτη φορά, τουλάχιστον επίσημα, τα χρόνια της επανάστασης του 1821.Εκδηλώθηκε τρόπος του λέγειν , αφού ποτέ δεν έγινε αναφορά στο όνομα της, αλλά στο κάλυμμα αυτής ,που δεν είναι άλλη από την Φιλική Εταιρία. Στη πραγματικότητα η Φιλική Εταιρία, δεν ήταν παρά πλόκαμος της (Ε) με τους τρεις ιδρυτές της (τους Νικόλαο Σκουφά, Αθανάσιο Τσακάλωφ και Εμμανουήλ Ξάνθο) να είναι μυημένα, απεσταλμένα μέλη των Έψιλον. Η «Αόρατος Αρχή», το όνομα που χρησιμοποιούσαν για να αναφερθούν στην ομάδα Έψιλον, έδωσε το σύνθημα για τον μεγάλο αγώνα της επιβίωσης του έθνους.

Από τότε πέρασαν αρκετές δεκαετίες , για να φτάσουμε στο 1965, ημερομηνία που ιδρύθηκε άλλο ένα τμήμα της Έψιλον, αρκετά γνωστό στον κόσμο, με την ονομασία Π.Α.Κ.Ε.Α.Δ (Παγκόσμιο Κέντρο Ερευνών Ανθελληνικών Δραστηριοτήτων), το οποίο είχε αρκετές επιτυχίες , όπως λόγου χάριν, την ανακάλυψη του περιβόητου «Πειράματος της Φιλαδέλφεια» που έλαβε χώρα στις Η.Π.Α. Άλλα τμήματα είναι εκείνα της Θεσσαλονίκης, με την ονομασία «Οδυσσεύς» αλλά και στον Όλυμπο, με κωδικό όνομα «Αετοί του Ολύμπου», το τμήμα αυτό έχει τους καλύτερους ελεύθερους σκοπευτές στον κόσμο.

Επίσης υποομάδες της Έψιλον βρίσκονται και στο εξωτερικό. Στη Γιουγκοσλαβία εδρεύει η υποομάδα 48, με κωδικό όνομα «ΜΗΔΕΙΑ».Παρόμοιες βάσεις υπάρχουν στην Νέα Ατλαντίδα (Αμερική), στην Αργεντινή, στο Μεξικό, στην Αφρική , στην Ιταλία και στην Αυστραλία.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΨΙΛΟΝ;

Ενδεικτικά, ως μέλη της ομάδας Ε φέρονται οι παρακάτω:

Ιωάννης Πασσάς ( συγγραφέας, εκδότης της εγκυκλοπαίδειας του Ηλίου), ο καθηγητής Κώστας Καραθεοδωρής ( φημισμένος Έλληνας μαθηματικός, 1873-1950, που θεωρείται από πολλούς ως ο πατέρας της Θεωρίας της Σχετικότητας την οποία κάποια «εχθρική» λέσχη έδωσε στον Αϊνστάιν), ο Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Παύλος Βαρδινογιάννης, ο στρατηγός Χ. Νικολαίδης ( της Αργεντινής), ο Κ. Τσίπης (ο ελληνικής καταγωγής επικεφαλής του προγράμματος Πόλεμος των ¶στρων), ο Αντώνης Τρίτσης ( τέως δήμαρχος Αθηνών), ο τέως αρχιεπίσκοπος Βορείου και Νοτίου Αμερικής, ο Τζωρτζ Τζάνες ( αξιωματούχος της D.I.A που δολοφονήθηκε από την 17Ν), ο Δημήτριος Αγγελόπουλος και ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης-Μποδοσάκης, ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος ( τέως πρόεδρος της ΧΡΩΠΕΙ), ενώ διάφορες πληροφορίες σχετίζουν με την υπόθεση και τον Γεώργιο Γκιόλβα ( πυρηνικός φυσικός, μηχανολόγος) και άλλοι, επώνυμοι ή ανώνυμοι. Με την υπόθεση «Έψιλον» συνδέονται επίσης η θρυλική Ομάδα Κατράκη και τα μέλη της ( πολλά έχουν διαδοθεί για τις περιβόητες εργασίες τους και για το βιβλίο Κοσμοσκάφος στα γύρο Έψιλον του Γ. Λευκοφρύδη), ο αστρονόμος και συγγραφέας Κ. Χασάπης, ο συγγραφέας-ερευνητής Θεόδωρος Αξιώτης, ο καθηγητής Δημήτρης Λιαντίνης και τέλος, οι συγγραφείς Γιάννης Φουράκης και Φαέθων Κεραμικός ( Ανέστης Κεραμυδάς) καθώς πολλά στοιχεία για την Ε, υπάρχουν στα βιβλία τους.

Μετά από ανεξακρίβωτες φήμες, φαίνεται και κάποιες εταιρίες να συνδέονται με την ομάδα Ε. Αυτές είναι η ΧΡΩΠΕΙ, η ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ, η ΠΥΡΚΑΛ, η ΛΑΡΚΟ, η ΚΟΣΜΟΓΚΑΖ κ.α.



Οργανώσεις φιλικές προς την Έψιλον.

Οι «Αβρωνυχίδες» της Αυστρίας.

«Ανδρομέδειοι» της Ιταλίας.

«Opus Dei » της Ισπανίας.

Η ομάδα ΖΕΥΣ της Αυστραλίας.

Η οργάνωση Uranus της Σκοτίας.



Τέλος, η «Άγνωστος Δύναμις» φαίνεται να έχει και στενές σχέσεις με το Ιράκ και τη Συρία, τα Τάγματα «Ελ-Ααρ» και «888» του Ιρακινού Στρατού, τους Σούφι, τους Παλαιστίνιους (που πολλοί είναι κρητικής καταγωγής), την PLO, τους Γιεζίντι και τους Βάσκους αυτονομιστές ενώ έχουν ακουστεί και κάτι περίεργα περί κύκλων στο Θιβέτ ( η λέξη για μερικούς μεταφράζεται ως Θείον Ιδεών Βασιλέων Ελλήνων Τρόπαιο) και στην Ινδία…

 http://endiaferoda.blogspot.gr

olympospress

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο