Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Δείπνο Καραμανλή με πρώην «γαλάζιους» βουλευτές

Με 8 πρώην βουλευτές της ΝΔ συναντήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, ο πρώην πρωθυπουργόςΚώστας Καραμανλής σε γνωστό κουτούκι της Ραφήνας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealNews, η ιδέα ανήκε στους μη εκλεγμένους βουλευτές, οι οποίοι σκέφτηκαν αντί να επισκέπτονται ένας-ένας τον κ. Καραμανλή στο γραφείο του, να τον προσκαλέσουν σε δείπνο. Ο λόγος για τους Ιορδάνη Τζαμτζή, Ανδρέα Κουτσούμπα, Παύλο Βογιατζή, Ασπασία Μανδρέκα, Κώστα Κουτσογιαννακόπουλο, Θανάση Νταβλούρο, Ηλία Βλαχογιάννη και Κώστα Παπασιώζος.

Όλοι ανεξαιρέτως εξέφρασαν στον κ. Καραμανλή την αγωνία τους για το μέλλον της παράταξης. Ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός συνέστησε σε όλους ψυχραιμία και ενότητα. «Πρέπει να διαφυλαχτεί η ενότητα της παράταξης. Με ψυχραιμία θα τα δούμε όλα» τους είπε.
karamanlis 1
Ωστόσο, αρκετοί από τους παρευρισκόμενος εξέφρασαν τις ενστάσεις για κάποιες από τις επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης και ζήτησαν συνέδριο τη διεξαγωγή συνεδρίου. Από την πλευρά του, ο κ. Καραμανλής άκουσε τους πάντες και τους εμψύχωσε. «Η παράταξη θα ανασυνταχθεί. Υπομονή. Να καθίσει πρώτα η σκόνη» τους είπε. «Είμαι αισιόδοξος. Έτσι είναι η πολιτική. Άλλοτε κερδίζεις, άλλοτε χάνεις. Δεν ανησυχώ για την παράταξη. Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας. Οι εξελίξεις θα δείξουν αρκετά αργότερα» φέρεται να τους είπε, συνδέοντας τις εξελίξεις με την πορεία της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα.
karamanlis 2
Πάντως, ο κ. Καραμανλής χαρακτήρισε δύσκολη την κατάσταση, ενώ προέβλεψε ότι ακόμα και αν καταφέρει ο νέος πρωθυπουργός να αποσπάσει κάποιους ευνοϊκότερους όρους, δεν θα αλλάξει η κατάσταση αισθητά για τον Έλληνα πολίτη. «Έχουμε συγκεκριμένες δεσμεύσεις» ανέφερε επισημαίνοντας ότι η χώρα δεν έχει δική της παραγωγή ούτε ώστε να μπορέσει να ανακάμψει μόνη της.

Περί Προεδρικής εκλογής…
Όσον αφορά στο θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Καραμανλής έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι:«Δεν με ενδιαφέρει το προεδρικό αξίωμα. Η παρουσία μου στην Προεδρία δεν θα συνιστούσε “εθνική προσφορά” δεδομένου ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει περιορισμένες αρμοδιότητες. Υπό αυτές τις συνθήκες, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο πρώην πρωθυπουργός άφησε να εννοηθεί ότι δεν προτίθεται να συνδέσει το όνομα του με μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
crashonline

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο