Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Επιτυχία για τους Ελληνες Δικηγόρους. Νέος πρόεδρος της Επιτροπής Πρόσβασης στη Δικαιοσύνη του Συμβουλίου Ευρωπαικών Δικηγορικών Συλλόγων(CCBE), ο Π. Περάκης.

Eπιτυχία για τους Ελληνες δικηγόρους
Νέος Πρόεδρος της Επιτροπής  «Access to Justice» («Πρόσβαση στη Δικαιοσύνη»), του Συμβουλίου των Δικηγορικών Συλλόγων της Ευρώπης (CCBE), αναλαμβάνει  ο κ. Παναγιώτης Περάκης, μέλος του Δ.Σ. του ΔΣΑ και επικεφαλής της ελληνικής Αντιπροσωπείας στη CCBE, με Αντιπρόεδρο τη Dominika Stępińska-Duch από την Πολωνία.
Η Επιτροπή  Access to Justice έχει στην αρμοδιότητα της την αντιμετώπιση κρίσιμων θεμάτων πολλά από τα οποία παρουσιάζουν ιδιαίτερο ελληνικό ενδιαφέρον, όπως η διευκόλυνση και διασφάλιση του δικαιώματος των πολιτών για πρόσβαση στη Δικαιοσύνη, η διαμεσολάβηση και οι άλλες εναλλακτικές μορφές επίλυσης διαφορών, τα προγράμματα Νομικής Βοήθειας, το κόστος πρόσβασης στη Δικαιοσύνη, ο ΦΠΑ και άλλα.

Ας σημειωθεί ότ ι η CCBE, στην οποία συμμετέχουν 42 χώρες και εκπροσωπούνται περισσότεροι από 1 εκατομμύριο δικηγόροι, αποτελεί τον θεσμικό συνομιλητή της Ε.Ε., του Συμβουλίου της Ευρώπης και όλων των  διεθνών Οργανισμών.

Ο κ. Περάκης, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς το Προεδρείο της CCBE,  δήλωσε ότι η ανάθεση αυτών των τόσο σημαντικών καθηκόντων αποτελεί τιμή για όλους τους έλληνες δικηγόρους και μεγάλη ευθύνη για τον ίδιο, στην οποία θα προσπαθήσει με όλες του τις δυνάμεις να ανταποκριθεί. 

6-2-2015

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο