Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Αξιέπαινη πρωτοβουλία του ΑΟ Θήβα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων

Σε μία προσπάθεια έμπρακτης κοινωνικής αλληλεγγύης , ο Α.Ο. “Η ΘΗΒΑ”,  σε συνεργασία με  τον Σύλλογο Γυναικών Θήβας “Ισμήνη”, το Θεατρικό Εργαστήρι Μικρασιατών Θήβας, το Κέντρο Θηβαϊκού Πολιτισμού, το Σύλλογο Χιονοδρόμων Ορειβατών Ποδηλατών Θήβας και τον φιναλίστ του κυπέλλου Βοιωτίας “ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ”,  αποφάσισαν ο αγώνας πρωταθλήματος Α'ΠΣ Βοιωτίας να είναι παράλληλα και ένας αγώνας κοινωνικής προσφοράς, συλλέγοντας τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων.


Σύμφωνα και με σχετική ανακοίνωση του Α.Ο. “Η ΘΗΒΑ” το Σάββατο 28 Μαρτίου και ώρα 16:00 η είσοδος στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας για τον αγώνα με τον “ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ” θα είναι δωρεάν για όποιον φέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαριστούν από καρδιάς τον Α.Ο. “Η ΘΗΒΑ” και τον “ΠΑΟΚ ΚΟΚΚΙΝΟΥ”  και όλους τους συμμετέχοντες Συλλόγους για αυτή τους την ενέργεια, η οποία στηρίζεται σε αρχές και αξίες που δείχνουν τον σεβασμό στον άνθρωπο και την αλληλεγγύη και φανερώνει την ευαισθησία τους απέναντι σε θέματα κοινωνικής ευθύνης αλλά και την πραγματική συμβολή στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας.


Καλούμε με τη σειρά μας όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να παρακολουθήσει τον αγώνα, να χειροκροτήσει τους νταμπλούχους Βοιωτίας και να στηρίξει το Κοινωνικό  Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων. 


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο