Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Το προγραμμα της 30ης αγωνιστικης

Βοιωτία: Απόλλων & Ύπατο για το… 13άρι. Το πρόγραμμα της 30ης
Για μια θέση στον… ήλιο υπό προϋποθέσεις θα παλέψουν τελευταία αγωνιστική Απόλλων Ακραιφνίου και Ύπατο. Το γρουσούζικο «13″ ίσως αποβεί τυχερό αν η Θήβα κατορθώσει και κερδίσει την άνοδο στη Γ” Εθνική.

Οι δυο ομάδες που ήταν και «νεοφώτιστες» θα δώσουν τη μάχη τους για να διεκδικήσουν την 13η θέση και από κει και πέρα όποια ομάδα την… «κατακτήσει» απλά θα περιμένει με αγωνία αλλά και με τις ευχές και την ελπίδα η πρωταθλήτρια ομάδα της Βοιωτίας να κερδίσει την άνοδο στη Γ” Εθνική.
Ο Παρνασσός και η Αναγέννηση θα είναι οι ρυθμιστές της υπόθεσης. Αυτή τη στιγμή στη 13η θέση βρίσκεται ο Απόλλωνας που αγωνίζεται στην Αράχωβα και με νίκη μένει εκεί που είναι. Το Ύπατο υποδέχεται την ομάδα του Σχηματαρίου και θέλει τη νίκη αλλά παράλληλα ζητάει να μην κερδίσει η ομάδα του Ακραιφνίου. Θα είναι ένα πραγματικό φινάλε με μπόλικο σασπένς που σίγουρα κεντρίζει το ενδιαφέρον.
Πάντως Παρνασσός και Αναγέννηση που τους έτυχε το… «λαχείο» τελευταία αγωνιστική έχουν δείξει ότι δεν «χαρίζονται». Η ομάδα της Αράχωβας κέρδισε δυο φορές το Ύπατο (2-0 εκτός, 3-1 εντός) αλλά και τον Απόλλωνα στο Ακραίφνιο (3-2). Η ομάδα του Σχηματαρίου κέρδισε εντός έδρας Απόλλωνα (3-1) και Ύπατο (2-0) ενώ πήρε 0-0 στο Ακραίφνιο.
Δυο λοιπόν εντελώς πάντως διαφορετικά παιχνίδια. Στην Αράχωβα οι του Ακραιφνίου θα κρατάνε την τύχη στα χέρια τους χωρίς να τους νοιάζει τι γίνεται στο Ύπατο ενώ οι του Υπάτου θα παλεύουν για τη νίκη αλλά παράλληλα θα έχουν και το… αυτί τους στην Αράχωβα…
30η αγωνιστική 
Θήβα – Κιθαιρώνας
Παρνασσός – Απόλλων Ακρ.
Δήλεσι – Δάφνη
Παναλίαρτος – Ορχομενός
Παμβαγιακός – Π.Α.Ο.Κυριακίου
Ύπατο – Αναγέννηση
Κόκκινο – Αμβρυσσέας
Επαμεινώνδας – Ένωση
Όλοι οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο 18/4 στις 17.00
stereasports

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο