Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Αρματηλάτης: Δικαίωση με… άνοδο

«Γεννηθήκαμε να σε αγαπάμε, ζούμε για να σε ακολουθάμε» γράφει ένα πανό που είναι αναρτημένο στο γήπεδο του Άρματος. Και φέτος ο Αρματηλάτης έδωσε τη μεγάλη αυτή χαρά, που την περίμεναν πως και πως,  στους οπαδούς του που τον ακολούθησαν πιστά και τον στήριξαν όσο έπρεπε και όπως έκαναν πάντοτε.

Το αουτσάϊντερ στην αρχή του πρωταθλήματος έγινε το ισχυρό φαβορί και η ευχάριστη έκπληξη στην πορεία του πρωταθλήματος και δικαιωματικά πήρε την δεύτερη θέση και το εισιτήριο για τα… «σαλόνια» της α” κατηγορίας έπειτα από σχεδόν μια 25ετία.
Αρματηλάτης4Στις 22 Μαρτίου 2015, ημέρα Κυριακή το Άρμα ζει και αναπνέει για τη μεγάλη στιγμή. Ο Αρματηλάτης αγωνίζεται στο Μουρίκι κόντρα στη Δόξα. Αν δεν χάσει ανεβαίνει… Ο Γιάννης Ρόκας και η παρέα του κάνουν θραμβευτική εμφάνιση κερδίζοντας 3-1 τη Δόξα και βρίσκονται και μαθηματικά στην α” κατηγορία δυο αγωνιστικές πριν το τέλος ενώ την ίδια στιγμή  όλο το Άρμα «φλέγεται».
Κάπως έτσι ο Αρματηλάτης μπήκε «σφήνα» στα δυο μεγάλα φαβορί, Πλαταιές και Δόξα» αφήνοντας στα… κρύα του λουτρού την ομάδα του Μουρικίου. Η ομάδα του Άρματος πάντως είχε πάντα μια σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα, δεν έπεσε ποτέ κάτω από τη δεύτερη θέση και δικαολόγησε έτσι την πολύ καλή δουλειά που είχε γίνει. Τα πάντα στο Άρμα κινήθηκαν σε χαμηλούς τόνους και στο τέλος όλοι δικαιώθηκαν κι έτσι του χρόνου θα δουν την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται στα «σαλόνια» της κατηγορίας.
Αρματηλάτης5
Ο Αρματηλάτης τερμάτισε στη 2η θέση έχοντας 53 βαθμούς με 17 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες και 59-27 τέρματα έχοντας την καλύτερη επίθεση (μαζί με Πλαταιές) και την δεύτερη καλύτερη άμυνα.
Στο γήπεδό του είχε 10 νίκες και 1 ήττα (από τις Πλαταιές) και 35-11 τέρματα. Μακριά από το Άρμα είχε 7 νίκες, 2 ισοπαλίες (με Κεραυνό και Ολυμπιάδα) και 2 ήττες (από Άσκρη και Πλαταιές) και 24-11 τέρματα.
Άρμα - Απόλλων 2Γιάννης Ρόκας: Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνετέλεσαν στην επίτευξη των στόχων. Τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους φιλάθλους μας που σε κάθε παιχνίδι ήταν δίπλα μας αγκαλιάζοντας αυτή την προσπάθεια και στο τέλος τους ανταμείψαμε με χαρά. Εύχομαι αυτές οι χαρές να συνεχιστούν και στην α” κατηγορία»
Αρματηλάτης1
Αρματηλάτης2Οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν κοντά στην μεγάλη προσπάθεια ανόδου…
Το Δ.Σ.
Πρόεδρος: Τριανταφύλλου Βασίλης
Αντιπρόεδρος: Βρεττός Παναγιώτης
Γεν.Αρχ: Σταύρος Κατσέλης
Ταμίας: Λιώρης Νίκος
Γ.Γ: Ίσσαρης Παντελής
Μέλος Α΄: Ίσσαρης Γιώργος
Μέλος Β΄: Κατσέλης Χάρης
Άρμα - Απόλλων 3Το ρόστερ
Προπονητής: Γιάννης Ρόκας
Βρεττός Παναγιώτης (τερματοφύλακας), Κέβιν Χάτια, Ντεμίρη Νίκος, Κατσέλης Σταύρος, Καπέλλιος Παναγιώτης, Δημητρίου Οδυσσέας, Κατσέλης Κώστας, Τριανταφύλλου Βασίλης (Κ), Σταματίου Φώτης, Παπακωνσταντίνου Γιάννης, Λίγκος Ηλίας, Ζαμπανίδης Κώστας, Κυριάκου Κώστας, Σταματίου Βαγγέλης, Μπλάνας Ηλίας, Μπιρπανάγος Δημήτρης, Πιτσούνης Αντώνης, Χάρης Παύλου, Παύλος Παύλου, Δούσης Κώστας, Δελικωσταντής Μιχάλης(τερματοφύλακας), Τριανταφύλλου Σωτήρης(τερματοφύλακας), Λάμπρου Φώτης.
stereasports

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο