Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Σεμινάριο του διαγωνισμού «Χρώματα και Αρώματα στη Γειτονιά»

Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο του διαγωνισμού για την ανάδειξη της καλύτερης βεράντας ή αυλής σπιτιού με τίτλο «Χρώματα και Αρώματα στη Γειτονιά» που διοργάνωσε ο Δήμος Λιβαδειάς σε συνεργασία με τον Τομέα Αγροτικών Κατασκευών &  Γεωργικής Μηχανολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Εργαστηριακό Κέντρο Λιβαδειάς (πρώην Σ.Ε.Κ.).


Ο διευθυντής του Ε.Κ. Λιβαδειάς Δρ. Κωνσταντίνος Καλοβρέκτης ευχαριστεί θερμά τους εισηγητές, κ. Λίλη Βαρελά (Αρχιτέκτων Μηχ., MSc) για την εισήγηση της με θέμα: ‘Προσδιορίζοντας την πράσινη "αυλή"’, και τους κ. Γεώργιο Κιάφα (Τομεάρχη Ε.Κ. Λιβαδειάς) και Χρήστο Ρηγογιάννη (Υπ. Εργ. Ε.Κ. Λιβαδειάς) για την εισήγηση τους με θέμα: ‘Πρακτικές συμβουλές για την επιλογή, εγκατάσταση και περιποίηση των φυτών σας’.

Οι πολίτες κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου συμμετείχαν σε πρακτικές εργασίες μέσα από τις οποίες μάθανε βασικές αρχές μεταφύτευσης, και άρδευσης.

Η περίοδος συμμετοχής της δράσης συνεχίζεται μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015, ενώ κριτική επιτροπή από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εργαστηριακό Κέντρο Λιβαδειάς  θα αξιολογήσει τις βεράντες και τις αυλές των συμμετεχόντων κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους του προγράμματος, Δρ. Κων/νο Καλοβρέκτη, και κ. Κιάφα Γεώργιο στο τηλέφωνο: 22610-87887.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο