Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Μπήκαν στο τρένο για να κλέψουν αλλά στο σταθμό τους περίμενε η αστυνομία.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στη Θήβα, δύο υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 25 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράβαση του νόμου για τα όπλα.
Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι αποβιβάστηκαν στο Σταθμό του Ο.Σ.Ε. Θηβών, από αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη και σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς, βρέθηκε να έχουν στις αποσκευές τους πλήθος αντικειμένων και χρηματικό ποσό, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν.Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες ενέχονται σε πέντε τουλάχιστον κλοπές, εντός της ανωτέρω αμαξοστοιχίας και συγκεκριμένα αφαίρεσαν:

Από αποσκευές 23χρονου και 33χρονης οι οποίες ήταν τοποθετημένες στο χώρο του σκευοφύλακα, φορητό Η/Υ, διάφορα κοσμήματα, ενδύματα, υποδήματα και άλλα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.
Από το κυλικείο, ένα τσαντάκι μέσης που περιείχε τις εισπράξεις, καθώς και χρηματικό ποσό, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του υπαλλήλου που εργαζόταν σε αυτό.

Από την κατοχή 58χρονου, ένα πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά του έγγραφα.

Από την κατοχή 56χρονης, τη τσάντα της, η οποία όμως τους αντιλήφθηκε έγκαιρα και κατάφερε να την πάρει πίσω.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν συνολικά, μέρος των κλοπιμαίων, πλήθος άλλων αντικειμένων, για τα οποία ο τρόπος κτήσης και η προέλευση τους διερευνάται, καθώς και ένα σπρέι πιπεριού, που βρέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων.

Η έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, προκειμένου να διακριβωθεί η τυχόν εμπλοκή έτερου/ων συνεργού/ων των κατηγορουμένων, όπως επίσης και η συμμετοχή τους σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

lamiastar

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο