Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Ανοιχτή μέρα σπουδών για Μεταπτυχιακά από το Mediterranean College

Live the Mediterranean College Experience for 1 Day !
εμπειρία φοίτησης στο Mediterranean College σε ένα Open Day!
 “Your future starts here”

Το Mediterranean College διοργανώνει την Τετάρτη 6 Μαΐου από τις 18.00 έως τις 21.00, ανοιχτή ενημέρωση (Open Day) για τους υποψήφιους φοιτητές Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων και Μεταπτυχιακών Πιστοποιήσεων, που προσφέρει σε συνεργασία με το University of Derby και Pearson Assured.
Τα προγράμματα Master's του Mediterranean College απευθύνονται σε:

  • πτυχιούχους ΑΕΙ, ΤΕΙ, Πανεπιστημίων της αλλοδαπής και Κολλεγίων
  • μη πτυχιούχους, κατόχους επαγγελματικών πιστοποιητικών και εργασιακής εμπειρίας
  • εργαζόμενους και επαγγελματίες
Τα προγράμματα που οδηγούν στις επαγγελματικές πιστοποιήσεις που προσφέρει το Mediterranean Professional Studies αποτελούν ιδανική επιλογή σπουδών για:

  • Φοιτητές και απόφοιτους διαφόρων βαθμίδων εκπαίδευσης (Κολλεγίων, ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, κ.α.) ανεξαρτήτου ειδικότητας, οι οποίοι αναζητούν νέες ευκαιρίες εργασίες, διεύρυνση επαγγελματικών οριζόντων, εξειδίκευση σε σύγχρονες ειδικότητες και επαγγελματική δικτύωση.
  • Εργαζόμενους & επαγγελματίες που αναζητούν επαγγελματική εξειδίκευση, κατοχύρωση της θέσης τους, εξέλιξη – προαγωγή ή αλλαγή καριέρας.
  • Άνεργους που αναζητούν τρόπο αποτελεσματικής εισόδου στην αγορά εργασίας.
  • Ελεύθερους επαγγελματίες – επιχειρηματίες που προσδοκούν διεύρυνση των προσφερόμενων υπηρεσιών τους ή βελτίωση της απόδοσής τους.
Κατά τη διάρκεια του Open Day, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τα προγράμματα, καθώς και για τις επαγγελματικές τους προοπτικές από τους Υπεύθυνους Σπουδών και τους καθηγητές των αντίστοιχων τμημάτων και να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του κολλεγίου.
Επιπλέον, τα στελέχη του Admissions Office, του Student Affairs Office και του Career Office, θα παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με τις διαδικασίες εγγραφής, με τις υπηρεσίες φοιτητών και επαγγελματικού προσανατολισμού και με το πρόγραμμα των υποτροφιών και των ειδικών επιδοτήσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2015– 2016.
Lucky door prizes: Κάνε την αίτηση στο πρόγραμμα της επιλογής σου από τις 6 Μαΐου έως 13 Μαΐου και διεκδίκησε προνομιακά δίδακτρα!
Στόχος του Mediterranean College, είναι να βοηθήσει στον επαγγελματικό προσανατολισμό των φοιτητών και να τους παράσχει τις απαραίτητες πληροφορίες για να επιλέξουν το πρόγραμμα σπουδών που τους ταιριάζει και που θα τους προσφέρει μια επιτυχημένη καριέρα στην ανταγωνιστική επαγγελματική αρένα. Άξιο αναφοράς είναι το εντυπωσιακό ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης των αποφοίτων του Κολεγίου (84%), ποσοστό που συνεχώς αυξάνεται τα τελευταία χρόνια.

Δήλωσε συμμετοχή: 


Πληροφορίες:
Mediterranean College: Εγνατία 2-4, Θεσσαλονίκη
T2310 547708Uwww.medcollege.edu.gr
Είσοδος ελεύθερη

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο