Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Ανοιχτή-Δημοκρατική συζήτηση στη συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας με Μ.Γλέζο και Δ.Στρατούλη στη Λιβαδειά


Πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 13/9/2015, με επιτυχία η πολιτική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας Βοιωτίας με κεντρικούς ομιλητές το Μανώλη Γλέζο και το Δημήτρη Στρατούλη. Στην κατάμεστη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου της Λιβαδειάς, ο Δημήτρης Στρατούλης αρχικά ανέλαβε το ρόλο να παρουσιάσει τις συνέπειες του τρίτου μνημονίου καθώς και τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας για ένα πρόγραμμα που θα αποτελέσει το αναπτυξιακό πλάνο για τη χώρα μετά το καθεστώς των μνημονίων.


Τόνισε πως η Λαϊκή Ενότητα είναι ένας πρώτος πυρήνας αντίστασης που θα διευρυνθεί και θα ενισχυθεί μετά τις εκλογές με δημοκρατικές διαδικασίες σε ένα συνέδριο. Η μάχη των εκλογών είναι δύσκολη αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως το περήφανο ΟΧΙ θα νικήσει. Θα νικήσει τα 5 κόμματα που σαν πρόγραμμα τους έχουν το τρίτο μνημόνιο. Το τρίτο μνημόνιο και οι 227 εφαρμοστικοί νόμοι που περιλαμβάνει, αποτελεί καταστροφική εξέλιξη για 4 τομείς: Α)Τον αγροτικό τομέα, β)Το συνταξιοδοτικό, γ) Τη δημόσια περιουσία, η οποία θα ξεπουληθεί και δ)Τον τομέα των Επαγγελματοβιοτεχνών. Ο Λαός μας θα αντισταθεί, μέσω των αντιπροσώπων της Λαϊκής Ενότητας στη Βουλή, αλλά θα αντισταθεί και με διαδηλώσεις στους δρόμους.



Η πρόταση της Λαϊκής Ενότητας συνοψίστηκε από το Δημήτρη το Στρατούλη στην κατάργηση των μνημονίων, στη διακοπή πληρωμής του δημόσιου χρέους και μετέπειτα διαγραφή του, στην εφαρμογή ενός αναπτυξιακού σχεδίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση, στην εθνικοποίηση των τραπεζών, στη διακοπή της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας και φυσικά στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας και στην ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας.


Ο Μανώλης Γλέζος, αποφάσισε να ανοίξει αμέσως τη συζήτηση με τους παρευρισκόμενους πολίτες, οι οποίοι ¨βομβάρδισαν¨ με ερωτήσεις το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς. Ο Δημοκρατικός Διάλογος κυμάνθηκε σε υψηλό πολιτικό επίπεδο με τις ερωτήσεις να πηγάζουν από την αγωνία του λαού μας να ξαναβρεί την αξιοπρέπεια του και να κερδίσει την ελευθερία του με κάθε τρόπο. Ο Μανώλης Γλέζος τόνισε πως δεν πρέπει να υποκύψουμε όποιος και αν είναι ο εκβιασμός. Η αντίσταση είναι συνυφασμένη με την Ιστορία του τόπου μας. Η διαχωριστική γραμμή είναι το δυσβάσταχτο μνημόνιο. Δεν μπορεί να γίνει αποδεχτό. Οι εκλογές αυτές δεν είναι απλά κρίσιμες, αλλά καθοριστικές για το μέλλον της Ελλάδος για τα επόμενα 40 χρόνια. Κανένας δεν πρέπει να μένει απαθής και αμέτοχος. Με την ψήφο μας κρίνεται αν θέλουμε να είμαστε κύριοι του τόπου μας.

Στο τέλος της πολιτικής συγκέντρωσης παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας για τη Βοιωτία.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο