Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

"ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ" το εισιτήριο για την μετεκλογική συνεργασία του παλιού και του νέου μνημονιακού κατεστημένου.

Του Θανάση Σκούμα.

Επιχειρούν την πλήρη χειραγώγηση, για να μην σταθεί κανείς εμπόδιο στα σχέδια τους. Τα σχέδια τους, περιλαμβάνουν μια καθολικά μνημονιακή βουλή, με ποσοστά που θέλουν να ξεπερνούν τους βουλευτές που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο.

Για να εφαρμόσουν το ένα και μόνο πρόγραμμα που έχουν : Το μνημόνιο.
Κι έτσι, πρώτον, διαδίδουν το πλαστό δίλημμα: Τσίπρας ή Μεϊμαράκης; Κι οι δύο ορκίζονται στην εφαρμογή του μνημονίου. Και οι δύο υπόσχονται προσπάθεια εφαρμογής του με "δίκαιο τρόπο" για τους πολίτες!!!. Και ερίζουν ο μεν για πάταξη του παλιού και ο δεύτερος για μεγαλύτερη ευελιξία στις συνεργασίες. Αποκρύπτουν, ότι η συμφωνία με τους δανειστές, που εμπεριέχεται στο μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση, προϋποθέτει εκτός των άλλων: Την έγκριση από τους δανειστές των όποιων νόμων, πριν ακόμα από το στάδιο της διαβούλευσης και την πλήρη δέσμευση ότι όλοι οι πιστωτές θα ικανοποιηθούν στο ακέραιο!!!. Ισχυρίζεται δε, ο κ. Τσίπρας ότι θα πετύχει αναδιάρθρωση του χρέους, μετά την αξιολόγηση του Οκτωβρίου, πλην όμως το ψέμα αποκαλύφθηκε πριν δυο μέρες στον ΟΗΕ, όταν η ελληνική αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ, απείχε από το ψήφισμα για το χρέος, που ευνοούσε την Ελλάδα ως δανειολήπτρια χώρα με εξοντωτικούς και εκβιαστικούς όρους. Η προεκλογική περίοδος σε λίγο θα τελειώσει και η εφαρμογή του μνημονίου θα φέρει το δυσβάσταχτο λογαριασμό για το λαό και τη χώρα.


Και εδώ είναι το δεύτερο βασικό στοιχείο της καμπάνιας του Αλέξη Τσίπρα: "ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ": Με το γνωστό παραπειστικό τρόπο, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, σαν να μην έχει προσχωρήσει με όλο του το είναι στο 3ο μνημόνιο μαζί με τους προεκλογικούς και μόνο μνημονιακούς αντιπάλους του, έχει το θράσος να ζητά 2η ευκαιρία για να εξαφανίσει μαζί με τους μετεκλογικούς συνεταίρους του, ότι έχει μείνει όρθιο στην κοινωνία και τη χώρα. Ζητά ευθέως να εφαρμόσει το 3ο μνημόνιο, λεηλατώντας έως το τέλος την κοινωνία, το δημόσιο πλούτο και την πατρίδα υπέρ των συμφερόντων των δανειστών.
Ζητά μια δεύτερη "ευκαιρία", για να αποτυπώσει με ακόμα με πιο μεγάλη ευκρίνεια πώς το ΟΧΙ στη φτώχεια και τα μνημόνια, γίνεται ΝΑΙ σε αυτά. Πώς μπορεί ξανά να κάνει πραξικόπημα ενάντια στη βούληση του Ελληνικού λαού.
Ζητά δεύτερη ευκαιρία για να αντιπαρατεθεί δήθεν στο παλιό, το οποίο νεκρανάστησε ο ίδιος.
Είναι πια σαφές ότι καμία ευκαιρία δεν πρέπει να δοθεί στους κ. Τσίπρα, Μεϊμαράκη, Γεννηματά, Θεοδωράκη, Καμμένο κλπ και τη φασιστική Χρυσή Αυγή. Η ευκαιρία σ' εκείνους, αποτελεί λευκή επιταγή κοινωνικής καταστροφής και παράδοσης της χώρας στους δανειστές.
Σημαίνει την πλήρη ανατροπή του Ελληνικού Συντάγματος, και της εθνικής κυριαρχίας.

Γιατί μετά τις εκλογές εφόσον τους δώσει την ευκαιρία ο ελληνικός λαός θα του πουν: Με τη δική σου ψήφο εφαρμόζουμε όσα σε πλήττουν και σε καταστρέφουν. Δική σου ήταν η απόφαση.

Η ψήφος στις 20 Σεπτεμβρίου, θα καθορίσει αν θα έχει ευκαιρία ο ελληνικός λαός να ανοίξει δρόμους αντίστασης και πλήρους ανατροπής των μνημονίων και δημιουργία προϋποθέσεων για μια προοδευτική πορεία της χώρας, ή θα δοθεί η ευκαιρία στο παλιό και νέο μνημονιακό κατεστημένο, να επιτύχει την πλήρη παλινόρθωση του, δυστυχώς με την καθοριστική συμβολή του κ. Τσίπρα. Γι' αυτό η επίθεση στη Λαϊκή Ενότητα, λαμβάνει συνεχώς και πιο αήθη χαρακτηριστικά. Κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις, δυσφήμηση και συκοφάντηση των αντιστεκόμενων ανθρώπων της αριστεράς, εκφοβισμός και τρομοκρατία για την εναλλακτική λύση, και την ίδια στιγμή απροκάλυπτες δηλώσεις υπέρ των συνεργασιών με το "παλιό" που δήθεν αντιπαλεύουν.

Για αυτούς τους λόγους, λοιπόν, καμία ευκαιρία σε όσους, οδήγησαν τη χώρα σε μνημόνια, όσους πρόδωσαν και εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό, σε όσους πραξικοπηματικά αλλοίωσαν τη βούληση του ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου. Καμία ευκαιρία σε όσους οδήγησαν το λαό στη διάψευση της ελπίδας, στην μοιρολατρία και την υποταγή.

Το δικό μας καθήκον είναι, να αποτρέψουμε την δημιουργία του πολιτικού καθολικού μνημονιακού τέρατος, που επιχειρούν να επιβάλλουν στη χώρα οι δανειστές, η ευρωολιγαρχία και η ντόπια ελίτ.

ΟΧΙ μέχρι το τέλος.

Ψηφίζουμε Λαϊκή Ενότητα, για να αναστυλωθεί η ελπίδα, για την εναλλακτική προοδευτική λύση, για να μη γίνουμε σκλάβοι στον τόπο μας.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο