Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΕΧΝΙΚΗ FUE

Τέλος σε ουλές και σημάδια στο κεφάλι και το σώμα βάζει η μεταμόσχευση μαλλιών με την επαναστατική τεχνική  FUE(FollicularUnitextraction).
Τα αποτελέσματα της νέας τεχνικής είναι εντυπωσιακά και δίνουν λύση στο πρόβλημα εμφάνισης εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο 57ο Σεμινάριο της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής.
Το σεμινάριο, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είχε θέμα «Τριχωτό Κεφαλής, Διάγνωση-Παθήσεις-Θεραπεία-Χειρουργική Αντιμετώπιση-Μεταμόσχευση Μαλλιών», πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν» 17 και 18 Δεκεμβρίου.

«Είναι γεγονός ότι η εξέλιξη στη μεταμόσχευση μαλλιών με την επαναστατική τεχνική  FUE  δίνει την δυνατότητα σε εκατομμύρια ανθρώπους να καλύψουν ουλές και σημάδια που φέρουν εκ γενετής, από κάποια ασθένεια, η μετά από κάποιο ατύχημα» αναφέρει ο διαπρεπής   Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος κ  Απόστολος  Καραλέξης , Διευθυντής της Δερματολογικής Κλινικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και Επιστημονικός Διευθυντής της DermahairClinic, ο οποίος εφαρμόζει  τη μέθοδο στην Ελλάδα.

     ΤΕΧΝΙΚΗ  ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ  ΜΑΛΛΙΩΝ     FUE

  Η  νέα τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών  FUEείναι ελάχιστα επεμβατική μέθοδος χωρίς ουλές,  ράμματα και  πόνο .
Τα τριχοθυλάκια αφαιρούνται ένα προς ένα από τη δότρια περιοχή του κεφαλιού με αποτέλεσμα να έχουμε ακέραια τριχοθυλάκια έτοιμα να τοποθετηθούν στις περιοχές που θέλουμε να καλύψουμε.
Η τεχνική FUEδεν έχει καμία σχέση με την παλιότερη τεχνική stripή FUTπου αφήνει ουλές κατά την λήψη των τριχοθυλακίων. 
Λόγω της ελάχιστα επεμβατικής φύσης της, επιτρέπει να γίνονται μεταμοσχεύσεις μαλλιών σε περιοχές που μέχρι σήμερα ήταν απαγορευτικές, όπως χαρακτηριστικά είναι  οι ουλές, τα σημάδια , τα  φρύδια, το μουστάκι, οι φαβορίτες και τα γένια.
Η αποτελεσματικότητα της νέας επαναστατικής τεχνικής FUE,σύμφωνα με τους μεταμοσχευτές μαλλιών, έγκειται στο γεγονός ότι:
Μετά τον τραυματισμό, από οποιοδήποτε λόγο, δημιουργείται τοπικά ουλωτικός-συνδετικός  ιστός. Παρατηρείται εξαφάνιση των ελαστικών ινών, εξαφάνιση των αγγείων και  γενικότερη ατροφία των στοιχείων της επιδερμίδας.
Σε αυτό το δύσκολο και άγονο περιβάλλον  είναι δύσκολη η επιτυχής κατά 100 % επανέκφυση των τριχών. Με την σύγχρονη όμως ιατρική τεχνολογία και τη νέα τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUEπροσεγγίζουμε πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας.
«Το αποτέλεσμα που προσφέρει η  τεχνική FUEείναι εντυπωσιακό όσον αφορά την κάλυψη των αντιαισθητικών ουλών και των σημαδιών καθώς σχεδόν τα εξαφανίζει» εξηγεί ο κ Καραλέξης και προσθέτει
«Ταυτόχρονα όμως γεμίζει με αυτοπεποίθηση τη γυναίκα ή τον άνδρα, ανεβάζει την ψυχολογία του και γενικότερα ,αν η ουλή ήταν πολύ μεγάλη, αλλάζει τη ζωή του».
Σύμφωνα με τους επιστήμονες έχει παρατηρηθεί  ότι οι άνθρωποι που υποβάλλονται σε τέτοιες μεταμοσχεύσεις γίνονται πιο κοινωνικοί, πιο εκφραστικοί και πιο αποδοτικοί στην δουλειά τους.
  Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα 32 χρόνης, η οποία μετά από τροχαίο ατύχημα απέκτησε μεγάλες ουλές στο τριχωτό της κεφαλής.
 Οι ουλές , μετά την  ανάρρωση από το τροχαίο, τις δημιουργούσαν έντονο ψυχολογικό πρόβλημα και καθημερινά προσπαθούσε να βρει τρόπο να τις καλύψει. Ενημερώθηκε   από τον κ Καραλέξη για τη νέα τεχνική FUE  και προχώρησε σε μεταμόσχευση  μαλλιών  
Συγκεκριμένα στο περιστατικό αυτό τοποθετήθηκαν 1460 τρίχες πάνω στις ουλές και γύρω από αυτές για να υπάρξει ομοιομορφία του αποτελέσματος.
 Μετά από έξι μήνες η ασθενής απέκτησε την χαμένη αισιοδοξία της , ανέβηκε ψυχολογικά και προχώρησε  σε γάμο με τον αγαπημένο της.
« Η επανέκφυση των τριχών ανήλθε περίπου στο 90% των τριχών που τοποθετήθηκαν, ποσοστό υψηλό αν υπολογίσουμε τον ουλοποιημένο-συνδετικό ιστό που υπήρχε στην προηγηθείσα τραυματισμένη περιοχή» κατέληξε ο κ. Καραλέξης.



               ΠΕΡΙΟΧΕΣ   ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ   ΓΙΑ    FUE

Περιοχές που μπορεί να γίνει αποκατάσταση των ουλών :
ØΤριχωτό κεφαλής
ØΦρύδια
ØΠρόσωπο
ØΠεριοχή γενιών στους άνδρες
ØΟπουδήποτε στο σώμα

Οι ουλές μπορεί να έχουν προκληθεί από ατυχήματα ή από παθήσεις όπως:
ØAπό τραυματισμό,
ØMετά από χειρουργείο,
ØAπό Εγκαύματα,
ØAπό αυτοάνοσα νοσήματα (όπως ο θυλακικός λειχήνας , ο λύκος κ.α.),
ØMετά από ακτινοβολίες,
ØΣτη λεύκη





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο