Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Α.Ε.Λιβαδειάς- Ε.Σ. “Κάδμος” Θήβας 75-63

Φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για τα πρωταθλήματα στα οποία θα αγωνιστούν έδωσαν το βράδυ της Παρασκευής 6/9 η ομάδα της Αθλητικής Ενωσης Λιβαδειάς και η ομάδα της νεοσύστατης «Ενωση Συλλόγων “Κάδμος” Θήβας.

Τόσο για την ομάδα της Λιβαδειάς, που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας (βόρειος όμιλος) για πρώτη φορά στην ιστορία της, όσο και για την νεοσύστατη ομάδα της Θήβας, που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε., ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν 2013-2014.

Το φιλικό παιχνίδι έγινε στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Λιβαδειάς.

Νικήτρια, αν και το τελευταίο που μετρά σε τέτοια παιχνίδια είναι το σκορ, αναδείχθηκε η γηπεδούχος και σίγουρα πιο έμπειρη ομάδα με σκορ 75-63, χωρίς να τηρηθεί φύλλο αγώνα για περισσότερες λεπτομέρειες. Το παιχνίδι, όμως, αν και πρώτο για όλους, ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον καθώς είχε πάθος και δύναμη μιας και τόσο ο Παναγιώτης Ζωντός για τους γηπεδούχους, όσο και ο Απόστολος Αναστασίου για τους φιλοξενούμενους, έκαναν πάρα πολλές δοκιμές και έδωσαν πολύ χρόνο συμμετοχής και στους μικρούς σε ηλικία παίχτες που είχαν στη διάθεσή τους.

Ο Παναγιώτης Ζωντός δεν είχε στην διάθεσή του τον Δημητριάδη (έκανε ατομικό πρόγραμμα) και τον Δημητρίου οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά και τον Τοπουζίδη ο οποίος πριν από λίγες ημέρες υπέστη γαστορραγία(!) και νοσηλεύεται…

Για την ομάδα της Α.Ε. Λιβαδειάς ο κ.  Ζωντός χρησιμοποίησε τους: Ντάρκο Ράλλη, Θανάση Κωνσταντακόπουλο, Κώστα Καρνάβα, Γιώργο Τερματζίδη, Θανάση, Βέλλιο, Ζήση Κακοσαίο, Σωτήρη Μαράντο, Δημήτρη Σοροπάνη, Ντονάλντο Χονταλάρι, Κώστα Λιόντο και Δημήτρη Μαντζιώρη.

Για την ομάδα της Ε.Σ. Κάδμος Θήβας ο κ. Αναστασίου χρησιμοποίησε τους: Γιάννη Μητρόπουλο, Αντώνη Χαρατσή, Γιάννη Χαρατσή, Παναγιώτη Χαρατσή, Παναγιώτη Παπαδάκη, Θανάση Παπαδάκη, Θανάση Γκόλια, Χρήστο Λιάγκα, Στέλιο Μπεκρή, Κώστα Κατρισιώση, Βαγγέλη Νικολάου, Ιάκωβο Μπληζιώτη, Δημήτρη Μπόγρη και Χρήστο Σταμάτη.

Τα 10λεπτα ήταν 24-18, 39-37, 53-53, 75-63.

Συνολικά παίχτηκαν 50 λεπτά αγώνα μιας και αμέσως μετά την ολοκλήρωση των τεσσάρων δεκάλεπτων του κανονικού αγώνα οι προπονητές συμφώνησαν να παιχτεί ακόμη ένα δεκάλεπτο. Για την ιστορία αυτό έληξε ισόπαλο 12-12.


Διαιτητής ήταν ο κ. Γερονικολός Χρήστος.

- Οι δυο τεχνικοί συμφώνησαν να δώσουν και άλλο ένα φιλικό παιχνίδι οι ομάδες τους μέσα στις επόμενες ημέρες (λογικά στην Θήβα). _

ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο