Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Λαμία: Bρήκαν τους αδίστακτους ληστές της 84χρονης.Ανήλικος ο ένας δράστης.

Εξιχνιάσθηκε η ληστεία και ο ξυλοδαρμός εις βάρος της 84χρονης που βρέθηκε μέσα στο σπίτι της στη Λαμία, το πρωί της Δευτέρας.

Δράστες είναι δύο ROMA, ηλικίας 26 και 14 ετών αντίστοιχα, συγγενείς μεταξύ τους. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας εντόπισαν και προσήγαγαν σήμερα το πρωί από περιοχή της Λαμίας τον 14χρονο, ο οποίος ομολόγησε την συμμετοχή του στη ληστεία.

Συγκεκριμένα όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 14χρονος μαζί με τον 26χρονο συνεργό του, μπήκαν το βράδυ της Κυριακής, από ανασφάλιστη πόρτα, στο σπίτι της ηλικιωμένης.

Στη συνέχεια έδεσαν τα χέρια και τα πόδια της 84χρονης με μονωτική ταινία και την χτύπησαν στο πρόσωπο, προκαλώντας της σοβαρές σωματικές βλάβες. Ακολούθως, αφού ερεύνησαν του χώρους του σπιτιού, βρήκαν και αφαίρεσαν 150 ευρώ.

Η 84χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παραμένει για νοσηλεία.
Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό του 26χρονου, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή των δύο δραστών στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.


Ληστεία σε ηλικιωμένη από LAMIASTARGR

 lamiastar.gr.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο