Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Σ. ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ - Η Χ.Α τραμπουκίζει όσους αντιπαλεύουν

Σ. Πουλικόγιαννης: H δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής τραμπουκίζει όλους όσους αντιπαλεύουν την βάρβαρη πολιτική


«Η Χρυσή Αυγή είναι το μακρύ χέρι του συστήματος», τόνισε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης, αναφερόμενος στη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε αυτός και άλλα στελέχη του ΚΚΕ στο Πέραμα από τα φασιστοειδή.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», σημείωσε ότι αυτή η δολοφονική συμμορία δεν έχει σκοπό να τρομοκρατήσει αυτούς που εφαρμόζουν τη βάρβαρη πολιτική,  αλλά αυτούς που την αντιπαλεύουν. Υπενθύμισε μάλιστα ότι αυτοί που χτυπήθηκαν «είναι αυτοί που μπαίνουν μπροστά
στις Λαϊκές Επιτροπές και στα Συνδικάτα για να εμποδίσουν τις εξώσεις».

Ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης κατήγγειλε ότι η ομάδα των θρασύδειλων έδρασε προσχεδιασμένα, λέγοντας πως «ξαφνικά μέσα στο σκοτάδι δεχθήκαμε αυτή την επίθεση από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις». Όπως είπε, το γεγονός ότι η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη φαίνεται και από τα υλικά που κράταγαν, όπως ρόπαλα με καρφιά, πτυσσόμενα γκλομπς και τσεκούρια.

Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά ανέφερε ότι δημιουργούνται ερωτηματικά για τη στάση της αστυνομίας. Και αυτό γιατί τα φασιστοειδή «συνοδεύονταν από δύο μηχανές με τέσσερις αστυνομικούς της ομάδας "ΔΙΑΣ" οι οποίοι έγιναν παρατηρητές της επίθεσης και δεν παρενέβησαν
με οποιονδήποτε τρόπο». Πρόσθεσε πως «στη συνέχεια ήρθαν δεκάδες μηχανές και περιπολικά ταυτόχρονα με την ώρα που έφευγαν οι δύο ομάδες φασιστοειδών».

Ο Σωτήρης Πουλικόγιαννης επικαλέστηκε μαρτυρίες γειτόνων που βγήκαν έξω για να σταματήσουν τους φασίστες και «υπέδειξαν στους αστυνομικούς ότι αυτοί είναι που φεύγουν, πιάστε τους γιατί χτύπησαν τα παιδιά».


Η άποψη της Χρυσής Αυγής για τον Σ. Πουλικόγιαννη:


Αρχιτραμπούκος του ΚΚΕ το δήθεν... “θύμα της Χρυσής Αυγής”



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο