Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Διευκρινίσεις του ΥΠ.ΕΣ. προς τους Δήμους για τη μεταφορά των μαθητών

Το Υπουργείο Εσωτερικών, με έγγραφο του προς τους Δήμους της Χώρας, ζητά οι Δήμοι να προβούν στις σχετικές διαδικασίες για τον υπολογισμό και στη συνέχεια την κατανομή των πιστώσεων των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων, που αφορούν στη μεταφορά μαθητών για το σχολικό έτος 2012-2013.

Επίσης, ζητά να σταλούν απολογιστικά στοιχεία του πραγματικού κόστους για τη μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συγκεντρωτικά για την περίοδο από 1-9-2012 έως και 30-6-2013.

Τέλος, όσοι δήμοι δεν έχουν ανταποκριθεί ως σήμερα, να αποστείλουν τα ζητούμενα στοιχεία έως και τη Δευτέρα 16-9-2013, συμπληρώνοντας και ηλεκτρονικά τον σχετικό πίνακα, ο οποίος θα σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση s.theodorakopoulou@ypes.gr και θα συνοδεύεται απαραίτητα από διαβιβαστικό, στο οποίο θα αναγράφεται το όνομα του αρμόδιου για τη σύνταξη του πίνακα υπαλλήλου και τα στοιχεία επικοινωνίας αυτού (τηλέφωνο, mail και fax).

Στις περιπτώσεις δε, των δήμων, που δε συντρέχει λόγος, δηλαδή το κόστος για τη μεταφορά μαθητών ήταν μηδενικό, καλούνται να απαντήσουν κι αυτοί άμεσα αρνητικά.

 http://www.epoli.gr/

ΘΗΒΑ GR

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο