Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Στον "έβδομο ουρανό" το Αγρίνιο.Στην Ά Εθνική ο Παναιτωλικός

απο PRASIA.COM

Το όνειρο 34 χρόνων που έγινε πραγματικότητα!!!Παροξυσμός στο κόσμο!

Ενα  όνειρο όλων εμάς που μεγαλώσαμε δίπλα σε αυτή την ομάδα,στον Παναιτωλικό μας ,γίνεται πραγματικότητα σήμερα με την άνοδο στην Α Εθνική .



Το Αγρίνιο όλη την ημέρα σήμερα ζει σε εορταστικούς ρυθμούς και οι γιορτές και τα πανηγύρια συνεχίζονται μέχρι και αυτ΄΄η την στιγμή.

Σ' ένα κατάμεστο γήπεδο, από 8 χιλιάδες φίλους του Παναιτωλικού, που φλέγονταν πολύ πριν αρχίσει το παιχνίδι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Με γκολ των Καραμαλίκη, Θεοδωρίδη και Μπουμάλ ο Παναιτωλικός επικράτησε του Διαγόρα το απόγευμα με 3-0 και εξασφάλισε και μαθηματικά το εισιτήριο για τη Super League!



Πολλές ώρες πριν από το παιχνίδι χιλιάδες κόσμου ξεσήκωσαν την πόλη του Αγρινίου με τις κόρνες και τα πυροτεχνήματα, ενώ άναψαν οι ψησταριές και τα πρώτα αρνιά είχαν βγεί από τη σούβλα και ήταν έτοιμα.

Το μεσημέρι ακολούθησε πορεία προς το γήπεδο .

Μέσα στο γήπεδο έντονο χρώμα υπήρξε στις κερκίδες αφού χιλιάδες σημαίες είχαν μοιραστεί από πριν στις θέσεις των φιλάθλων, ενώ μεγάλα πανό κάλυπταν μέρος των κερκίδων.

Με την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο εκατομμύρια χαρτάκια σκορπίστηκαν στον αέρα και έδωσαν μοναδική αίσθηση στους χιλιάδες φιλάθλους που βρίσκονταν ήδη εκεί.





Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Μπελεβώνης(58' Παλαιολόγος), Ετζενγκουέλε, Βούκοβιτς, Θεοδωρίδης, Μουμίν (25' λ.τ Δέντσας), Μπαϊκαρά, Γκούρμα, Καραμαλίκης(76' Μπουμάλ), Αναστασιάδης, Κούσας.

Διαγόρας (Πέτρος Ρουτζιέρης): Χειμωνέττος, Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Μαριετάκης, Προβατίδης, Φράγκος, Γεωργίου, Αγκιρίμπα, Ταραχούλσκι, Χριστοφιλέας, Πουλόπουλος.



Δείτε μερικά απο τα βίντεο των πανηγυρισμών και του αγώνα:

http://www.youtube.com/watch?v=Gyco0jeJo6M&feature=player_embedded#at=86


http://www.youtube.com/watch?v=o7TGo4sOTVw&feature=player_embedded




http://prassia-eyrytanias.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο