Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΝΟΔΕ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ:H πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί την χώρα στο χείλος του γκρεμού

απο Prasia.com



"Δεν δικαιούται να δώσει συναίνεση η ΝΔ και δεν μπορεί να δώσει όταν το ..φάρμακο..είναι χειρότερο απ την ..ασθένεια"..


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΟΔΕ Ευρυτανίας σχολιάζοντας τα τελευταία δρώμενα στο πολιτικό και οικονομικό σκηνικό της χώρας:

"Ο Γιώργος Παπανδρέου πριν ενάμιση χρόνο εξελέγη πρωθυπουργός για να κυβερνήσει τη χώρα μας αφού εξασφάλισε την απαιτούμενη πλειοψηφία που επιβάλλεται για την πολιτική του , έκανε την επιλογή του στη προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης και την υπογραφή ενός καταδικαστικού Μνημονίου για τη χώρα και τους πολίτες της.

Όλοι θυμόμαστε την γνωστή περιπλανητική διαβεβαίωση <<υπάρχουν χρήματα>>.

Προκειμένου να εφαρμόσει την αποτυχημένη πολιτική του δεν ρώτησε ούτε κόμματα ούτε λαό και οδήγησε την οικονομία στην ύφεση και την κοινωνία στη φτώχεια. Τώρα βλέπει τα αδιέξοδα της πολιτικής του και έχει φέρει τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.

Είναι σαφές ότι μετά την εφαρμογή των ασφυκτικών μέτρων του Μνημονίου ο κόσμος είναι καθολικά δυσαρεστημένος γιατί υφίσταται δυσβάσταχτες θυσίες, χωρίς κανένα απολύτως ορατό αποτέλεσμα και ελπίδα. Η κοινωνία αντιδρά μαζικά στην ασκούμενη πολιτική και δηλώνει την δυσαρέσκεια του στην λάθος κατεύθυνση που κινείται η χώρα.

Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς μελέτησαν και δήλωσαν αντίθετοι στη πολιτική που σκοτώνει την οικονομία και διαλύει την Ελλάδα. Δεν οδηγεί πουθενά , είδαμε ότι μεγαλώνει το πρόβλημα δεν το λύνει διαπιστώσαμε ότι το <<φάρμακο >> είναι χειρότερο από την <<ασθένεια>>.... και το απορρίψαμε!!
Όταν η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε τις δικές της προτάσεις , μας αντιμετώπισαν με σκληρή και αδυσώπητη προπαγάνδα διαστρέβλωσης των θέσεων μας. Φέτος ζητούν να συναινέσουμε ενώ πέρυσι μας αποδοκίμαζαν με κάθε τρόπο και αυτό γιατί κατάλαβαν ότι είχαμε δίκιο, ότι η πολιτική που εφαρμόζουν δεν βγαίνει. Σήμερα δεν απαξιώνουν τις προτάσεις μας ...ζητούν να τις ενσωματώσουν και όλα αυτά γιατί η πολιτική της δεν δουλεύει ......αλλά η Νέα Δημοκρατία δεν δίνει συναίνεση στο λάθος !


Δεν δικαιούται να δώσει και δεν μπορει να δώσει"..........








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο