Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Φήμη, ή αλήθεια; Ένα σκυλολόϊ Αφγανών, Αφρικανών, λαθρομεταναστών, βίασε μέχρι θανάτου την κοπέλλα αλλά και τον νεαρό, πίσω από την VESO στην Πάτρα !

απο Patrablog

Ένα σκυλολόϊ Αφγανών, Αφρικανών, λαθρομεταναστών, βίασε μέχρι θανάτου την κοπέλλα αλλά και τον νεαρό, πίσω από την VESO στην Πάτρα !




Οί άνθρωποι αυτοί γίνονται επικίνδυνοι όπως οί λύκοι, όταν τούς βλέπουμε καί κυκλοφορούν πολλοί μαζί...



Τότε έχουν τό σύνδρομο τής αγέλης !....





Αυτή τήν φρικτή είδηση πού τελευταία κυκλοφορεί στην πόλη μας και την καταχωρούμε με επιφύλαξη παρακάτω, έχει ξεσηκώσει και αγανακτήσει ψυχές και συνειδήσεις.



Καί εάν αληθεύει, είναι πράγματι ανατριχιαστική !



Μια Πατρινοπούλα δηλαδή κι΄ ένα Πατρινόπουλο, να έχουν πέσει θύματα τέτοιας κτηνώδους μεταχείρισης μέσα στην πόλη τους και μέσα στον τόπο τους από κάποια διεστραμμένα καθάρματα, δήθεν «οικονομικούς μετανάστες» αλλά στην ουσία δίποδα κτήνη!



Κτήνη, πού γεμάτα μίσος για τους Έλληνες θέλουν να τους ξεφτιλίσουν και να τους κάνουν το κακό, όπως αυτοί το ξέρουν και το συνηθίζουν εκεί στις απολίτιστες πατρίδες τους.



Και οί φήμες λένε, ( είναι αλήθεια άραγε; ) ότι η κοπέλλα πέθανε τελικά στο Νοσοκομείο!







-- Να νομιμοποιήσουμε καί τούς εγκληματίες;



-- Μά δέν είναι όλοι!



-- Άντε εσύ να τούς ξεχωρίσεις...





Κι΄ έρχονται μετά κάποιοι δικοί μας πολιτικοί και επιζητούν να επιβάλλουν και να εφαρμόσουνε «ειρηνική συνύπαρξη» και πολυπολιτισμική ενσωμάτωση και κουλτούρα με την Πατραϊκή κοινωνία...



Δηλαδή, μ΄ αυτά τα απολίτιστα και άγρια, ως επί το πλείστον θηρία, πού το μόνο πού ξέρουν καλά είναι να ορμάνε να κατασπαράξουν, να κλέψουν, να βιάσουν, και να σκοτώσουν με πρωτόγονα μέσα, με πέτρες, με μαχαίρια και με ρόπαλα τους ανθρώπους πού κυκλοφορούν δίπλα τους.



Καί να κάνουν γενετήσια εγκλήματα τέτοια, πού ούτε ο Ιμπραήμ καί οί ορδές του δεν έκαναν όταν αποβιβάστηκαν καί κατέστρεψαν την Πελοπόννησο!



Βρήκανε δυστυχώς κάποιους νέους Εφιάλτες γύρω τους πού τους προστατεύουν και τους περιθάλπτουν ακόμη και όταν παρανομούν, και γι΄ αυτό έχουν αποθρασυνθεί και τα κάνουν όλα αυτά.



Άνθρωποι χωρίς ταυτότητες, χωρίς χαρτιά, χωρίς να ξέρεις αν είναι εγκληματίες, κατάδικοι, βαρυποινίτες, φυγόδικοι από τις εγκληματικές φυλακές της χώρας τους, τους βλέπουμε να κυκλοφορούν ελεύθερα και να μη ιδρώνει κανένα αυτί απ΄ όσους είναι εντεταγμένοι στην Προστασία δήθεν, του πολίτη !



Άν τάκαναν όλα αυτά σε μιά ξένη χώρα θα τούς είχαν τσουβαλιάσει ώσπου να πεί κύμινο!



Οι λέξεις έχουν χάσει πιά το νόημά τους και οι πολιτικοί την αξιοπιστία τους.



Και άν πράγματι η είδηση είναι σωστή, ίσως θα έπρεπε να συμβεί τό ίδιο και σε κάποιο από τα παιδιά των πολιτικών και των αρμοδίων του τόπου τούτου, και να υποστούν και τα δικά τους παιδιά τέτοια και παρόμοια ατίμωση.



Ώστε μετά από μια τέτοια « περιποίηση.» να βάλουν κι΄ αυτοί επιτέλους μυαλό και να σκεφθούν άμεσα και ενεργά, τι επιτέλους πρέπει να κάνουν για να διορθώσουν την κατάσταση!



Γιατί άλλο είναι ν΄ ακούς «ότι σε κάποιους συνέβει αυτό.», και άλλο είναι να το παθαίνεις εσύ, στα παιδιά σου και στο σπίτι σου.



από τίς Ειδήσεις:

ΚΥΡΙΑΚΉ, 5 ΙΟΥΝΊΟΥ 2011



=====================



Πάτρα: 8 αλλοδαποί βίασαν ένα 25χρονο αγόρι και την κοπέλα του πίσω από την Veso - Το θέμα θάφτηκε!



Νεότερες πληροφορίες θέλουν η κοπέλα να έχασε την μήτρα της από τους αλλεπάλληλους βιασμούς ενώ στο αγόρι έγιναν ράμματα στην πρωκτική χώρα!



Ενα απίστευτο περιστατικό έχει περιέργως θαφτεί στην Πάτρα! Αφορά στον βιασμό ενός ζευγαριού πίσω από την Veso Mare.



Και όταν λέμε ζευγαριού το εννοούμε...



Ενα αγόρι και ένα κορίτσι έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη όταν ενώ επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση σε μπάρ του πολυχώρου εγκλωβίστηκαν από άγνωστα άτομα - πληροφορίες αναφέρουν αλλοδαπούς που κινούνται στην περιοχή.



Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον 8 άτομα να ακινητοποίησαν το αγόρι και το κορίτσι και ξεκινώντας από την άτυχη κοπέλα τους βίασαν κατά φύση και παρά φύση.



Το περιστατικό συνέβη πριν από 1 με δύο εβδομάδες και όταν το ζευγάρι από την Πάτρα πήγε να μπει στο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει πίσω από την Veso.



Σύμφωνα με πληροφορίες όταν οι άγνωστοι ολοκλήρωσαν την αποτρόπαια πράξη τους εγκατέλειψαν αιμόφυρτα τα παιδιά.



Αυτή τη στιγμή οι ίδιες πηγές θέλουν την κοπέλα να βρίσκεται στην εντατική ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν πως κατέληξε.



Το αγόρι ηλικίας γύρω στα 25 μπαινοβγαίνει στην ψυχιατρική κλινική του Ρίου καθώς υπέστη σοκ. Αυτό που προκαλεί πάρα πολλά ερωτηματικά είναι γιατί το θέμα δεν έπαιξε στα μέσα ενημέρωσης της Πάτρας.



Κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό ενώ εκτιμάται πως έγινε προσπάθεια αποπροσανατολισμού των πληροφοριών που αφορούν στον χώρο όπου έγιναν οι βιασμοί.



Κάποιοι διέδιδαν πως "κάτι συνέβη στα βραχάκια της Μαρίνας της Πάτρας".



Ακόμη πιο περίεργο είναι πως και η Ασφάλεια της Πάτρας δεν είχε λάβει γνώση μέχρι και σήμερα όταν και ρωτήθηκαν επικεφαλής της για το περιστατικό.



Εκτιμήσεις θέλουν να έγινε προσπάθεια να θαφτεί το συμβάν για να μην ξεσπάσουν ρατσιστικές εκδηλώσεις και να μην υπάρξουν αντίποινα προς αλλοδαπούς που ζουν και κινούνται στην Πάτρα.



Τις επόμενες ώρες αναμένεται άπλετο φως στην υπόθεση.



Αυτό που αναφέρουν οι φήμες που κυκλοφορούν ευρέως στην Πάτρα, είναι πως ένα ζευγάρι που κινείτο στην οδό Ευμήλου ακριβώς πίσω από τη Βέσο Μάρε έπεσε «θύμα» μεταναστών που διαμένουν στο χώρο του αμαξοστασίου του ΟΣΕ στον «Άγιο Ανδρέα».



Μάλιστα το «σενάριο» αναφέρει πως η κοπέλα βιάστηκε άσχημα, ενώ ο νεαρός ξυλοκοπήθηκε αλλά και Σοδομίστηκε παρά φύσει...



Ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Πάτρας είναι ανάστατη με τη φημολογία που πλέον είναι θέμα συζήτησης σε κάθε παρέα και κάθε σπίτι, με τους κατοίκους των νοτίων συνοικιών της πόλης να έχει ξεσηκωθεί και να ετοιμάζει ήδη κινητοποιήσεις αρχής γενομένης, την ερχόμενη Τετάρτη από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο της Ανθείας που οργανώνει ανοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της προοπτικής μετακίνησης μεταναστευτικών πληθυσμών στην περιοχή που θα λειτουργήσει το νέο λιμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο