Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

«Οι έξυπνοι Τούρκοι άρχισαν να αγοράζουν»!

απο elzoni.gr

Ειδικού Συνεργάτη


Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης κ. Αρίντς μιλώντας στους εργάτες της εταιρίας Ερμάκσαν στην Προύσα αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση της χώρας μας και εύλογα αναρωτήθηκε: «Πώς είναι δυνατόν μια χώρα να βγάλει προς πώληση εδάφη της; Η Ελλάδα λέει διαλέξτε το νησί που θέλετε , τη βιομηχανία που θέλετε και θα τα πάρετε κοψοχρονιά. Οι έξυπνοι Τούρκοι άρχισαν να αγοράζουν».




Ο κ. Αριντς μας δίνει ένα μάθημα πατριωτισμού. Εμείς πουλάμε και εκείνοι ως έξυπνοι θέλουν να αγοράσουν. Η ενοχή και η ντροπή είναι δική μας, εκείνοι εφαρμόζουν την πάγια τακτική τους.



Μπορεί κανείς να μας απαντήσει αν πωλούνται πράγματι τα 12 νησιά που αναφέρει η εφημερίδα Ακσάμ; Γιατί να πρέπει να μαθαίνουμε από τους Τούρκους τελικά τι ξεπουλάμε; Τα νησιά που αναφέρει η εφημερίδα είναι: Γκιουζέλ αντά (πέντε μικρά νησάκια) , μικρή Αμοργός, Άγιος Αθανάσιος, Άγιος Γιάννης, Άγιος Θωμάς, Ναυσικά, Βούβαλος, Καρδιώτισσα, Καλτσονήσι ( η μετάφραση των ονομάτων γίνεται με επιφύλαξη) .



Η απορία της εφημερίδας εστιάζεται κυρίως στις εξευτελιστικές τιμές που πωλούνται τα νησιά, όσο δηλαδή ένα διαμέρισμα σε καλή περιοχή της Κωνσταντινούπολης.



Ο γερμανοτουρκικός άξονας αναβιώνει ξανά ως προς την λεηλασία του ελληνικού πλούτου. Γερμανοί και Τούρκοι διαγκωνίζονται ποιος θα αρπάξει τα λιμάνια, τα αεροδρόμια και ό,τι άλλο πωλείται.



Οι άνθρωποι αυτοί που ξεπουλάνε την πατρίδα σε εξευτελιστική μάλιστα τιμή θα έχουν το θράσος να μας ζητήσουν ξανά την ψήφο μας; Σε κάθε άνθρωπο φτάνει μια στιγμή που πρέπει να πει το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι. Ας διαλέξουν και οι βουλευτές μας τι θέλουν να κάνουν, να συμπεριληφθούν στον κατάλογο των προδοτών ή στις δοξασμένες σελίδες των πατριωτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο