Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Τι ωραίο "μέτρημα" κάνετε εσείς εκεί στην στατιστική υπηρεσία της Πυροσβεστικής!

Γράφει ο Τρύφωνας.
Έπεσε στην αντίληψή μου ο πίνακας που παρουσιάζει η σταστική υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος , σχετικά με τις εκτάσεις που έχουν καεί. Είδα λοιπόν πως παρουσιάζουν ότι το 2011 μέχρι και τον αύγουστο, στο νομό Ιωαννίνων έχουν καεί σε σύνολο 9.476 στρέμματα. 

Πόσο; 9.476; Καλά που την μάθατε αυτή την αριθμητική ρε παιδιά; Σε ποιό σχολείο φοιτήσατε; Aλλά επειδή μάλλον εσείς εκεί στην Αθήνα γράφετε ότι σας στείλουν από τις κατά τόπους Διευθύνσεις... ρωτώ λοιπόν τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου: 

-Ποιός είναι αυτός που έκανε την "καταμέτρηση" των...
καμένων εκτάσεων από τις φωτιές στο νομό και έδωσε τα αποτελέσματα στην Αθήνα;

-Πως τις μέτρησε αυτές τις εκτάσεις; Γιατί μόνο η φωτιά που είχαμε τρείς μέρες στο λεκανοπέδιο και έκαψε Νεοχωρόπουλο, Σταυράκι και Μάρμαρα είναι σίγουρα πάνω από τα 9.500 στρέμματα που λέτε εσείς για όλο το νομό.

-Είχαμε φωτιά στην κρανούλα.
-Είχαμε φωτιά στα κτίσματα.
 -Είχαμε φωτιά στο Καλπάκι.
-Είχαμε φωτιά στη Μαριά.

Και για να ξεκαθαρίσω, κανείς δεν αντιλέγει πως η πυροσβέστες δεν δίνουν όλο τους τον εαυτό. Όλοι μας αναγνωρίζουμε το έργο τους και τους ευγνωμονούμε για αυτό. Εδώ άλλο πράγμα λέω, για να καταλαβαινόμαστε. 

Που πρωτοείναι τα 9.476 στρέμματα λοιπόν;
Αυτός που έστειλε αυτά τα στατιστικά στην Αθήνα, δεν ξέρει να μετράει ή θέλει να δείξει στο Αρχηγείο πως η Πυροσβεστική αλλά και "τοπικός αρχηγός" της είναι αποτελεσματικοί;

Γιατί δεν λέτε την αλήθεια και μαζί με αυτήν δεν αναφέρετε πως φταίει η απουσία του έρικσον από τα Γιάννενα; και πως η έγκαιρη παρουσία του θα είχε σβήσει τις φωτιές προτού ξεκινήσουν;

Ποιές είναι οι ευθύνες σας για αυτό και από ποιούς θα εξετασθείτε; 
Τελικά ούτε εδώ υπάρχει κράτος;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο