Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010

Η ΕΙΔΗΣΗ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ Η ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ

Λίστα μεγαλο-φοροφυγάδων στα χέρια του Παπακωνσταντίνου
Οι υποθέσεις τους είναι του 1 εκατ. και πάνω και προέρχονται από όλη την Ελλάδα
21 Μαι 2010 – 06:52
Πάνω από 3.000 ονόματα περιλαμβάνει λίστα με φοροφυγάδες που φέρεται να έχει στη διάθεση του ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου εδώ και λίγες ώρες. Ο ΣΔΟΕ παρέπεμψε το σχετικό κατάλογο στον επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου, επισημαίνοντας ότι τα ονόματα που υπάρχουν εκεί έχει διασταυρωθεί ότι έχουν υποπέσει σε διάφορες παραβάσεις, οι οποίες επισείουν πρόστιμα. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι εμπλεκόμενοι σε αυτή την ιστορία δεν προέρχονται όλοι από το λεκανοπέδιο, καθώς εκπροσώπηση έχει επίσης η Θεσσαλονίκη, καθώς κι άλλα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Δεν είναι, όμως, μόνο τα φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν πέσει στα δίχτυα της εφορίας και του ΣΔΟΕ, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στη λίστα των μεγαλο-οφειλετών περιλαμβάνονται και τράπεζες. Επίσης, ασφαλιστικές εταιρίες φέρονται να έχουν σημαντικά ανοίγματα, τα οποία θα κληθούν σύντομα να τακτοποιήσουν, ενώ περίοπτη θέση κατέχουν εταιρίες κι οργανισμοί του στενού κι ευρύτερου δημοσίου τομέα.
Οι φορολογικές παραβάσεις των φυσικών προσώπων που περιλαμβάνονται στη λίστα αφορούν σε ποσά τα οποία αντιστοιχούν κατά μέσο όρο στο ύψος του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Δηλαδή, πρόκειται για …διακεκριμένες παραβάσεις, οι οποίες, όταν κι αν δημοσιοποιηθούν θα προκαλέσουν μεγάλο θόρυβο. Μένει τώρα να φανεί αν στο υπουργείο Οικονομικών είναι αποφασισμένοι να φτάσουν το μαχαίρι βαθιά στο κόκαλο της φοροδιαφυγής.
voria.gr
εστάλη από lalipouli


αἰέν ἀριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο