Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Βράβευση αριστούχων από σχολεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας

Στην εκδήλωση της βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων μαθητών από σχολεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας, από την Τράπεζα Eurobank στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγιών «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία», που υλοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κ. Γ. Μουλκιώτης και ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπ. Νικολάου, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Α. Χατζησταμάτη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθ. Κοκοντίνη και τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. κ. Αλ. Στάικο.

Ο κ. Δήμαρχος στον χαιρετισμό του αφού συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης, τους γονείς και τους μαθητές τόνισε τα παρακάτω:

«Οφείλουμε όλοι να ενθαρρύνουμε και να στηρίξουμε αυτή τη νέα γενιά αριστούχων μαθητών, οι οποίοι θα μετεξελιχθούν σε άριστους επιστήμονες, χρήσιμους και απαραίτητους για την κοινωνία.
Η σημερινή εκδήλωση φανερώνει ότι ακόμα και σήμερα, στην εποχή που μαστίζονται οι εργασιακές σχέσεις και τα εισοδήματα, μπορούμε να στηριχθούμε στο εξαιρετικό ανθρώπινο απόθεμα, τα άριστα παιδιά μας, στα οποία θα παραδώσουμε τη σκυτάλη για το μέλλον. Η τύχη αυτής της χώρας είναι συνυφασμένη με την προκοπή και την εξέλιξη μέσα από την εκπαίδευση.
Εύχομαι σε όλους του μαθητές και τις μαθήτριες, φοιτητές και φοιτήτριες ήδη, να αδράξουν κάθε ημέρα πανεπιστημιακής και τεχνολογικής τους εκπαίδευσης, ώστε να κατακτήσουν τους στόχους τους για πρόοδο και προσωπική εξέλιξη.
Ελπίζω ότι μαζί με την εκπαίδευση και την επιστημονική τους εξειδίκευση θα συμβάλλουν και στη γενικότερη πρόοδο, της οποίας φάρος – οδηγός θα είναι οι σημερινοί άριστοι μαθητές και αυριανοί άριστοι πολίτες».

Οι μαθητές του Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων που αρίστευσαν και βραβεύτηκαν από την Τράπεζα Eurobank είναι οι :

  • Μαρία Βάλλιου του Βασιλείου -3ο Λύκειο Θήβας
  • Αναστασία – Μαρία Βουδούρη του Χρήστου- Γενικό Λύκειο Βαγίων
  • Δημήτριος Κατσιφής του Γκίκα- 2ο Γενικό Λύκειο Θήβας
  • Ασημίνα Φροσινού του Γεωργίου-1ο Γενικό Λύκειο Θήβας          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο