Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΙΣ 12 ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις στο προσκήνιο και το παρασκήνιο μεταξύ των επιτελείων των κομμάτων θα κυριαρχήσουν τις προσεχείς ώρες για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. Στόχος του μεταβατικού σχήματος, η...διασφάλιση της 6ης δόσης του δανείου και η ψήφιση της συμφωνίας για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια επισκέπτεται στις 12 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός, προκειμένου, όπως είπε, να τον ενημερώσει...

Στη συζήτηση - όπως διευκρίνισε - θα τεθεί ακόμα και το θέμα του επικεφαλής της συγκεκριμένης κυβέρνησης. Επικρατέστερος για πρωθυπουργός της μεταβατικής κυβέρνησης ο Ευάγγελος Βενιζέλος σύμφωνα με ορισμένα σενάρια. 

Με δεδομένη την κατηγορηματική απόρριψη της πρότασης από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, και της αρνητικής στάσης του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, το ενδιαφέρον στρέφεται στη στάση που θα τηρήσουν ο Γιώργος Καρατζαφέρης, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Φώτης Κουβέλης. 

 για την πρόθεσή του να διερευνήσει, σε επαφές με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, τη δυνατότητα κυβέρνησης ευρύτερης αποδοχής.

FIMOTRO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο