Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ οπωσδήποτε. - - - Συμπτώσεις ή διαδοχική ακολουθία γεγονότων που στοχεύουν κάπου;

Όλοι έχουμε διαβάσει άρθρα που στα μάτια των περισσοτέρων μοιάζουν με θεωρίες συνομωσίας ή ευφάνταστες επινοήσεις κάποιων τρελών που βγάζουν το άχτι τους ή το παίζουν προφήτες,μου έχει συμβεί και μένα και δεν θα διαφωνήσω.

Υπάρχουν όμως πολλές φορές γεγονότα που σαν αλληλουχία οδηγούν σε καταστάσεις διαδοχικές, που παρότι φαίνονται συμπτώσεις ή τυχαία,ωστόσο ακολουθούν το μοτίβο της αιτίας και του αποτελέσματος που σαν ντόμινο οδηγούν στην επίτευξη του τελικού στόχου. Ποιος είναι ο τελικός στόχος ; Δεν το γνωρίζω, βέβαια πάντα στόχος ήταν ο έλεγχος της ανθρώπινης φύσεως, αλλά (μην το χάσετε!)...

εξαρτάται απο αυτόν που κίνησε το πρώτο νήμα και τι ήθελε να πετύχει, που στην δική μας περίπτωση και εννοώ της Ελλάδας και του χρέους ξεκινά απο αρκετά παλιά ,από τα δάνεια για το 1821,αν όχι παλιότερα.

Βέβαια δεν θα σας πάω τόσο πίσω, θα σας παραθέσω σημερινά γεγονότα και ο καθένας ας κρίνει και ας ψάξει απο μόνος του για το αν είναι απλές συμπτώσεις ή μάλλον τα σημάδια ενός νήματος.

Όλα τα βλέμματα απο κόσμου άκρης θα πέσουν επάνω στην χώρα μας! 
 Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ φτάνει στο τέλος της και η χώρα οδηγείτε στο χάος ώστε να μπορέσουν να μας χτυπήσουν! 

Αν και το εν λόγω άρθρο το είχα ξεκινήσει την προηγούμενη βδομάδα, με το που έγινε η μείωση χρέους και η έγκριση του δανείου είπα κάτι δεν πάει καλά εδώ.... όμως ο Παπανδρέου τα καταφερε σε μια νύχτα και έφερε τα πράγματα όπως ήταν να εξελιχθούν και να βρεθούμε προ των πυλών!

Το παιχνίδι τους μπαίνει στην τελική ευθεία και ο χρόνος μας τελιώνει! 

Μην ξεχνάμε επίσης οτι λίγες μέρες μετά έχουμε την 11/11/11(θα αναφερθούμε αναλυτικώς παρακάτω) όπου όλα τα παγκόσμια κέντρα ετοιμάζονται για παγκόσμιο διαλογισμό μιάς και αυτή η ημερομηνία σηματοδοτεί πολλά για αυτούς.

Άρα να περιμένουμε και κάποια "έκπληξη" εκείνη την ημερομηνία!
Βέβαια εχθές που ήταν 1/11/11 είδαμε όλοι τι έγινε σε παγκόσμιο επίπεδο με τα οικονομικά!

Όπως έχουμε ξαναπεί είμαστε πολύ κοντά σε έναν πόλεμο όπου μέσω αυτού θα μπούμε στην παγκόσμια νέα τάξη. 

Το μεγαλύτερο Ρωσικό αεροπλανοφόρο(χιλιάρμενο) το οποίο τώρα βρίσκεται στην άσπρη θάλασσα έρχεται στην χώρα μας στα τέλη του μηνός! 
Άρα τον Δεκέμβριο να περιμένουμε τρανταχτές εξελίξεις ;!
Τα Δεκεμβριανά θα εμφανιστούν με διαφορετικού είδους μορφή και θα ζήσουμε πολύ δύσκολες στιγμές!
Βέβαια και ο Νοέμβρης δεν θα είναι εύκολος... Όπως είχαμε πει στο βίντεο μας πριν απο 2 μήνες,


κάτι μας ετοιμάζουν τον Νοέμβρη και τώρα φάνηκε ξεκάθαρα για το πού οδηγούμαστε.

Οι αγανακτισμένοι και προωθητές της παγκοσμιοποίησης αποφάσισαν να έρθουν στις 5 Νοεμβρίου στην χώρα μας.... και διάλεξαν αυτήν την ημερομηνία διότι έτσι τους είπαν τα μεγάλα κέντρα της ελίτ(ενώ είχαν αποφασίσει να γίνει μέσα στον Οκτώβρη)!
Έτσι θα συναντηθούν οι αγανακτισμένοι απο όλη την Ευρώπη στην Αθήνα για να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στο σύστημα,όπως έχουμε πει δεν αμφισβητούμε τα κίνητρα των ανθρώπων που κατεβαίνουν στις συγκεντρώσεις, αλλά είναι φως φανάρι πλέον οτι στόχος τους είναι η παγκοσμιοποίηση και το δηλώνουν σε κάθε τους ευκαιρία.

Όπως και σε αυτήν την νέα συνάντηση στην Αθήνα δηλώνουν πως "Πάνω απ 'όλα θέλουμε τη συμμετοχή στην παγκόσμια κοινότητα, το συντονισμό σε διεθνές επίπεδο, για την προετοιμασία κοινών σχεδίων... 

Διάσημοι απ'ολον τον κόσμο ενισχύουν αυτό το παγκόσμιο κίνημα, οπως Naomi Klein , Vandana Shiva, Michael Hardt, Νόαμ Τσόμσκι, Εντουάρντο Γκαλεάνο κ.α λένε ότι "οι"παγκόσμιοι θεσμοί μας" πρέπει να εκδημοκρατιστούν ή να ανατραπούν. Δέχονται ότι «περισσότερο από ποτέ πριν, οι παγκόσμιες δυνάμεις διαμορφώνουν τις ζωές των ανθρώπων» και «οι πολίτες του κόσμου πρέπει να πάρουν τον έλεγχο των αποφάσεων που τους επηρεάζουν σε όλα τα επίπεδα - από το παγκόσμιο στο τοπικό.

Αυτό είναι παγκόσμια δημοκρατία. Αυτό είναι που απαιτούμε σήμερα.

" Τυχαίο ότι στις 5 Νοεμβρίου που ξεκινάνε να έρθουν όλοι οι αγανακτισμένοι στην Αθήνα για την Πανευρωπαική συγκέντρωση, οι anonymous απειλούν οτι θα ρίξουν το facebook ;

Και το πιο περίεργο είναι γιατι ενω θελουν να ρίξουν το facebook, αποφάσισαν να δημιουργήσουν το δικό τους κοινωνικό δίκτυο το anonplus. Αν όλα αυτά δεν είναι ένα απλό παιχνίδι εκφοβισμού, τότε θα έχουμε μεγάλες εξελίξεις εκείνη την ημέρα! 

Τα παγκόσμια κινήματα με τους καθοδηγητές τους που δεν είναι άλλοι απο την παγκόσμια ελίτ, έρχονται στην χώρα μας για το τελευταίο τους χτύπημα!

Δεν είναι τυχαίο που και ο πάπας μίλησε για 1η φορά για παγκόσμια διακυβέρνηση πριν λίγες μέρες. 

Όπως βλέπουμε ήδη τα πράγματα οδηγούνται στο χάος με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις που διαδραματίζονται στην χώρα μας! 

Και όχι μόνο σε πολιτικό επίπεδο, απ’όλες τις ημέρες ο Υπουργός Εθνικής άμυνας ,την ίδια ημέρα αποφάσισε να καθαιρέσει 16 ανώτατους αξιωματικούς ,μεταξύ των οποίων και τους 4 αρχηγούς θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας για κομματικά οφέλη, την ώρα που η Τουρκία μέσω της ναυτικής βάσης στο Δυρράχιο της Αλβανίας μας περικυκλώνει.

Για αυτό και τις τελευταίες μέρες γίνεται λόγος απο πολλά blogs και όχι μόνο, περί άφιξης ξένων αστυνομικών-στρατιωτικών (eurogendfor) δυνάμεων στην χώρα μας!!! Όπως αντιλαμβάνεστε όλα είναι πλήρες κανονισμένα με μοναδικό θύμα τον λαό! 

Ας πάμε τώρα να δούμε για την 11/11/11 που έρχεται αμέσως μετά! 
Η ημέρα αυτή όπως έχουμε ξαναπεί είναι νεοποχίτικη- υδροχοίτικη και σήμα κατατεθέν για την νέα τάξη πραγμάτων - νέα εποχή! Ας εστιαστούμε σε κάποιες ταινίες, παιχνίδια κ.α που βγαίνουν εκείνη την ημέρα και τα μηνύματα που μας στέλνουν μέσω αυτών οι νεοταξίτες: 

Πρώτη και καλύτερη η IMMORTAL(ΑΘΑΝΑΤΟΙ) απο τον παραγωγό των 300!



Η συγκεκριμένη ταινία δεν έχει ουδεμία σχέση με ιστορικά-μυθολογικά στοιχεία και είναι ένα συνονθύλευμα από διαφορετικά πράγματα.

Όμως ας εστιαστούμε στα μηνύματα που στέλνει απο τα λίγα που μπορούμε να αντιληφθούμε απο τα διάφορα trailers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Σύμφωνά με το σενάριο ο βασιλιάς Υπέριων (αυτός που υπερίπταται της γης και παρακολουθεί) ,που ανήκει στους Τιτάνες και ήταν αδελφός του Κρονου, κυρύσσει πόλεμο εναντίον της ανθρωπότητας προκειμένου να απελευθερώσει τους Τιτάνες οι οποίοι είναι φυλακισμένοι στο όρος Τάρταρος μετά την ήττα τους από την επική μάχη με τους Ολύμπιους θεούς και να γίνει ο βασιλιάς του κόσμου.

Για να δούμε ποιος είναι ο Υπερίων. 



Σας θυμίζει κάτι ή κάποιον;

Και οχι μόνο αυτο.Το παρακάτω τι σας θυμίζει; 


Δεδομένου οτι οι θεοί αδυνατούν να βοηθήσουν επιλέγεται ενας θνητός,ο Θησέας για να ηγηθεί του αγώνα ενάντια στον Υπερίωνα.
 Ποιανών τα δεινά μόλις άρχισαν; Μήπως των Ελλήνων; 


 Μας δίνετε κάτι που δεν θα είχαμε ποτέ με την ημερομηνία 11/11/11 όπου όλοι οι νεοποχίτες περιμένουν την μεγάλη αλλαγή!!!





Για να δούμε όμως πως παρουσιάζεται ο Θησέας!









Όπως όλοι καταλάβετε ο "Μεσσίας" που θα μας σώσει και θα μας ενώσει όλους! 
Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!!

Aυτά ώς ένα μικρό δείγμα απο την ταινία Immortal.

Mια άλλη ταινία που βγαίνει και έχει τίτλο 11/11/11 είναι αυτή:

Εδω μας λέει οτι στις 11/11/11 θα ανοίξει η 11η πύλη και μάλιστα την ώρα 11:11,υπερφυσικές οντότητες(δαίμονες) θα εισέλθουν στην γή. Μιλάει για μια κατάρα όπου μπορεί να καταστρέψει όλον τον πλανήτη μας. 

Τα ίδια πράγματα ακριβώς λένε και οι νεοποχίτες, για άνοιγμα πυλών κ.α με πρόφαση την παγκόσμια ειρήνη.

Ας δούμε τώρα και ένα παιχνίδι που βγαίνει την ίδια μέρα (11/11/11): 
To Skyrim 
Ποιος μαρμαρωμένος Δράκος-Βασιλιάς ξυπνάει; 

Απλές συμπτώσεις; Υποσυνείδητα; Τυχαία γεγονότα; Παρανοήσεις κάποιων τρελών; Ο καθένας ας αποφασίσει,το μόνο σίγουρο είναι οτι οι εξελίξεις τρέχουν. Το θέμα είναι πως θα βρουν τον καθένα μας ή μάλλον πως θα σταθεί ο καθένας μας απέναντι τους;

Οι επιλογές πολλές!
Ελπίζω μόνο στο τέλος,όλοι να σταθούμε χωρίς φόβο ,με πίστη και με ψηλά το κεφάλι! 

Από το Φιλούμενος.
 Epirus-Ellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο