Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Απολαύστε ακόμα εναν “λαϊκό” φραγκοφονιά κολητό του πάγκαλου & υπέρμαχο του μνημονίου….

ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ….ΨΑΡΙΑ!!! Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ…..ΓΕΝΙΚΑ!!! Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ….ΤΡΟΙΚΑ!!!Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ….ΚΟΦΙ ΑΝΝΑΝ!!! ΑΝΝΑ ΝΑ ΕΝΑ ΜΗΛΟ!!! (ΠΑΤΡΙΔΟΓΝΩΣΙΑ Γ’ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.) ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΣΟΥ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗ ΔΙΣΚΟΘΗΚΗ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΩΣΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΗΣΟΥΝ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ [ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΤΣΑΚΝΗΣ - ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ - ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ - ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ - ΚΟΤΣΙΡΑΣ κ.α. ]
ΝΑ ΕΝΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ”ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ”.ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ”ΝΤΑΛΑΡΑ” ΚΑΙ ΟΧΙ ”ΡΑΓΚΟΥΣΗ”. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΟΥ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΩ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΨΗΛΑ. ΛΥΠΑΜΑΙ !!! ΛΥΠΑΜΑΙ !!! ΛΥΠΑΜΑΙ !!! ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ [κύριε] ΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ”Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ” ΓΙ’ΑΥΤΟ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ….ΠΑΡΕΛΘΟΝ !!! ΣΕ ΕΧΩ ΦΤΥΣΕΙ !



Υ.Γ. προσωπικά εμεις, ποτέ δεν τον εκτιμήσαμε σαν άνθρωπο. Ηταν ένα ψεύτικο άτομο, με όμορφο περιτύλιγμα που ποτέ δεν πίστευε σ’ αυτά που έλεγε, παρά μόνον στο χρήμα που το προσκυνούσε σαν θεό!!! Ηταν αυτός που πάντα εύρισκε τρόπους με τις διάφορες κυβερνήσεις νάναι πάντα μέσα στα πράγματα, ν’ακούγεται και να συμμετέχει μέσω ΜΜΕ, παντού. Πολλοί λένε πως ήταν και η αιτία της εξαφάνισης- φίμωσης (μέσω ΜΜΕ) για χρόνια των τραγουδιών του Στελάρα απο τον εβραίο Μάτσα και τη κόρη του. Εμεις κάνουμε έκκληση στους φίλους μας , να τον διαγράψουν και σαν καλλιτέχνη αλλα και σαν άνθρωπο. Δεν το αξίζει αυτό το άτομο, να περιφέρεται στο μυαλό μας, αλλά ούτε και στ’αφτιά μας! Ο Στέλιος είχε δίκιο που είπε το 1997 για τον Νταλάρα, πως : “είναι φτιαχτό το άτομο αυτό …” ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ:




πηγή
CretanPatriot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο