Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Ο ΒΟΙΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΤΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΡΑΙΝΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟ ΣΤΗΝ FOOTBAII LEAGUE 2 !!!

Για τη νίκη επί του Μανδραϊκού που στέλνει την Κόρινθο ένα βήμα πιο κοντά στη Football League 2 μίλησε ο Γιάννης Καντάς, αλλά και για την άψογη φιλοξενία από τους αδελφούς Γυαλιά.


«Οι Αφοί Γυαλιά (Χρήστος - Στέλλιος) γιατί απέδειξαν ότι φοράνε παντελόνια», δήλωσε στο Onsports o τεχνικός της «Μπάρτσα», που σε έξι αγώνες πρωταθλήματος και δύο Κυπέλλου έχει πετύχει το απόλυτο, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ.


Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ηταν μία νίκη που μας γεμίζει περηφάνια, αφού κερδίσαμε σε μία έδρα που μέχρι σήμερα δεν είχε δεχτεί γκολ, απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που έπαιζε έναν αγώνα δίχως αύριο και σε μία καυτή έδρα με πολύ κόσμο. Ολη την εβδομάδα, είχαμε δουλέψει, πάνω σε όλους τους τομείς. Οι παίκτες μου, ήξεραν τι ζητούσαν και πως θα έφταναν στη νίκη. Ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, τον ελέγχαμε, πετύχαμε ένα γκολ και αυτό έδειχνε να κάνει πιο εύκολο το έργο μας. Ημασταν συγκεντρωμένοι, πιστοί στο πλάνο μας και δίνοντας το ρυθμό που εμείς θέλαμε, εκτός από ένα δεκάλεπτο στα μέσα του πρώτου μέρους. Εκεί ο αντίπαλος έχασε δύο ευκαιρίες και ισοφάρισε προς το τέλος του ημιχρόνου, από ένα λάθος μας. Στο ημίχρονο τόνισα στους παίκτες μου, ότι δεν συμβιβαζόμαστε με την ισοπαλία, να παίξουμε ποιο επιθετικά και ότι ήρθαμε εδώ μόνο για τη νίκη. Το γρήγορο γκολ, μας έλυσε τα πόδια, εφαρμόσαμε το plan Β, δίνοντας χώρο στον αντίπαλο, κλείσαμε τους χώρους και αν ήμασταν ποιο προσεκτικοί στην τελική μεταβίβαση πιστεύω ότι όλα θα τελείωναν νωρίτερα».

Για την αισιοδοξία στην Κόρινθο και τη συνέχεια του πρωταθλήματος, σημείωσε: «Σίγουρα αυτή τη στιγμή όλοι είναι χαρούμενοι. Αλλά οι χαρές και τα πανηγύρια κρατούν από σήμερα, μέχρι και την πρώτη προπόνηση. Αυτή είναι η λογική μας. Απομένουν 11 αγώνες και θα πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί, πειθαρχημένοι και να δουλέψουμε με σκυμμένο το κεφάλι».

Για τον φόβο των επεισοδίων στη Μάνδρα, ξεκαθάρισε: «Οι φίλαθλοι, έμειναν σε λογικά πλαίσια. Δημιούργησαν καλή ατμόσφαιρα για ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν άνοιξε μύτη. Η αποστολή δεν δέχτηκε την παραμικρή ενόχληση, παρόλα όσα είχαν ειπωθεί όλη την εβδομάδα. Ηδη όπως θα έχετε διαβάσει, το Δ.Σ. έχει βγάλει ανακοίνωση. Ομως θα πρέπει να ευχαριστήσω προσωπικά τους Αφοί Γυαλιά (Χρήστο - Στέλλιο) γιατί απέδειξαν ότι φοράνε παντελόνια. Και στο ότι δεν έγινε το παραμικρό, συνέβαλαν οι ίδιοι, εκτός όλων των άλλων».

Τέλος, για το επικείμενο ντέρμπι με την φιλόδοξη Χαλκίδα, υπογράμμισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού διαθέτει ποιοτικούς παίκτες, αλλά όπως έχω τονίσει πολλές φορές δεν είναι ματς ζωής ή θανάτου. Εμείς το βλέπουμε ως ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Τι να το κάνεις αν κερδίσεις την Χαλκίδα και χάσεις στην Κύμη; Ολοι οι αγώνες θέλουν προσοχή και να αποδεικνύεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, την ανωτερότητά σου».
 
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο