Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Βοιωτία: Συνέλαβαν 14χρονο για ληστεία και κλοπή...

Μια ληστεία και μια κλοπή κατάφεραν να εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί του Τμήματος
Ασφαλείας Θηβών, ενώ συνεχίζουν την έρευνα για να δουν... και σε ποιες άλλες υποθέσεις εμπλέκεται ο 14χρονος ρομά από το Πυρί Θηβών.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο 14χρονος την περασμένη Παρασκευή το πρωί, πλησίασε μια 75χρονη, χωρίς να γίνει αντιληπτός, την ώρα που εκείνη επιχειρούσε να μπει στο σπίτι της και αιφνιδιαστικά της άρπαξε με δύναμη την τσάντα της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ. Η ηλικιωμένη έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού της και τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και στον δεξιό της ώμο. Η 75χρονη, λόγω του τραυματισμού της, μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενη έως και χθες, οπότε και έλαβε εξιτήριο καταγγέλλοντας το περιστατικό της ληστείας στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Επίσης ο 14χρονος την Κυριακή το μεσημέρι μπήκε σε μια ταβέρνα στη Θήβα, όπου βρισκόταν ως θαμώνας μια 30χρονη και εκμεταλλευόμενος στιγμιαία αδράνειά της, έκλεψε από την τσάντα της, το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και διάφορα έγγραφα του συζύγου της.

Ο 14χρονος, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το βράδυ στον οικισμό ROMA Πυρίου Θηβών και αναγνωρίσθηκε από τα θύματά του.

Στην κατοχή του βρέθηκαν τα τρία από τα συνολικά τέσσερα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα, τα οποία και αποδόθηκαν στην 30χρονη, ενώ σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο