Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

Ώρα 12:00 ανακοινώνεται το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Όλες οι πληροφορίες για τα μέτρα που θα ανακοινωθούν

Επαναφορά του κατώτατου μισθού στα επίπεδα πριν από το Μνημόνιο ΙΙ, κατάργηση των χαρατσιών και φόρους μόνο για όσους έχουν μεγάλη περιουσία προβλέπει μεταξυ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες, το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζει σήμερα, στις 12:00 το μεσημέρι στον Πολυχώρο Αθηναϊδα, το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο προβλέπει αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και υποσχέσεις ότι δε θα επιβληθούν νέοι φόροι.

Στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Το Έθνος, αναφέρεται ότι θα καταργηθούν οι εφαρμοστικοί νόμοι του Μνημονίου και κυρίως εκείνοι για τις μειώσεις μισθών, συντάξεων αλλά και τα εργασιακά.

Θα υπάρξει αναφορά για το δημόσιο έλεγχο στρατηγικών τομέων της οικονομίας, όπως η ΔΕΗ, αλλά σε μακροπρόθεσμη βάση.

«Δε θα βάλουμε νέους φόρους στη μεγάλη πλειοψηφία. Θα βάλουμε εκεί που υπάρχουν ενδείξεις φοροδιαφυγής, εισφοροδιαφυγής και μεγάλη περιουσία» δήλωσε ο Γιάννης Μηλιός, υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά στις τράπεζες, ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα διαφωνεί με την ανακεφαλαιοποίηση αλλά θέλει αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, να γίνει με κοινές μετοχές με δικαίωμα και όχι χωρίς ψήφο.

 NewsIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο