Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ

Το επίπεδο της γελοιότητας της καταστροφολογίας που έχει πλέον αναδειχθεί στο νούμερο ένα όπλο και ελπίδα του φιλομνημονιακού Επιστολή προς ΝΑΤΟ σχετικά με απειλές για την Εθνική Ασφάλεια από εκπομπή του Ράδιο 9 , Αγγλικό πρωτότυπο επιστολής προς ΕΚΤ και ΔΝΤ , Ελληνική μετάφραση της επιστολής ). Εάν επιθυμείτε μπορείτε και εσείς να απαιτήσετε να σας απαντήσουν προσωπικά επί όλων των θεμάτων στέλνοντας τις επιστολές αυτές επωνύμως (βάζοντας το δικό σας όνομα στην θέση του αποστολέα) από το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο:

Για το ΝΑΤΟ: sasevas@skynet.be

Για την ΕΚΤ: newpremises-info@ecb.europa.eu

Για το ΔΝΤ: publicaffairs@imf.org και cee-office@imf.org


Όσοι περισσότεροι Έλληνες τους ζητήσουν υπεύθυνη τοποθέτηση ( την οποία είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν σε όλους ) τόσο λιγότερες και πιο προσεκτικές θα είναι οι δηλώσεις –προπαγάνδες.

Ήδη έχουμε πάμπολλα παραδείγματα επί αυτού, από την ανταπόκριση της Χάγης μέχρι την προσεκτική κυβίστηση της Κριστίν Λαγκάρντ.

μπλόκ και των αφεντικών τους μπορεί πλήρως να ελεγχθεί εάν δείξουμε όλοι ότι αφʼ ενός δεν τρώμε κουτόχορτο και ξέρουμε και μόνοι μας να ψάχνουμε και να διπλοελέγχουμε το κατά πόσον μας πουλάνε σενάρια του χόλυγουντ ή μας παρουσιάζουν το ποντίκι για λέοντα και αφʼ ετέρου ότι δεν έχουμε κανέναν ενδοιασμό να τους καλούμε να μας τα αποδεικνύουνε αυτά επί ποινή κυρώσεως.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την διαμαρτυρία των οίκων αξιολόγησης ότι εάν κληθούν να φέρουν ποινική ευθύνη για τις ʽαξιολογήσειςʼ τους, θα σταματήσουν να αξιολογούν τα κράτη που ζητάνε να έχουν τέτοιες ευθύνες.

Και αυτό απλούστατα γιατί γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι εάν δεν είχαν την εξασφάλιση επίσημης ή ανεπίσημης ασυλίας και εάν δεν είχαν την εγγύηση ότι δεν θα τους κυνηγούσαν τα κράτη ( με κυβερνήσεις βέβαια που ελέγχονται πλήρως από τους Λαούς τους και όχι από οποιονδήποτε τραπεζίτη ή think tank ), δεν θα έβλεπαν τον ήλιο για την υπόλοιπη τους ζωή από τις πολλαπλές καταδίκες για τα εγκλήματα κατά των Λαών που διαπράττουν καθημερινά κατά συρροή.

Επειδή λοιπόν δεν διαθέτουμε κυβερνήσεις που ελέγχονται από τον Λαό και κανένας υποψήφιος αρχηγίσκος ( από τον Τσίπρα και Καμμένο μέχρι τον Σαμαρά, την Παπαρήγα και τον ανεκδιήγητο Μιχαλολιάκο και κάθε άλλων γελοίων που παρελαύνουν αυτή την εποχή από την πολιτική σκηνή ωσάν επίδοξοι τενεκέδες που θέλουν να περάσουν για χρυσάφι ) δεν πρόκειται να πράξει τα δέοντα για να προστατεύσει την Ελλάδα και την Ελληνική κοινωνία από την συνεχή παρενόχληση από τον κάθε αλλοδαπό Ευρωπαίο και διεθνή εγκληματία μη εκλεγμένο εκπρόσωπο του νέου προσώπου του ναζιστοφασιστικού ολοκληρωτισμού, θα το πράξουμε χωρίς πρόβλημα εμείς ο Λαός.

Το Σύνταγμα μας, μας εντέλει και ουσιαστικά μας επιτάσσει να προστατεύουμε εμείς τους εαυτούς μας όταν μας προσγειώνονται ή διαπιστώνουμε ότι έχουμε προδότες στην εξουσία.

Για αρχή λοιπόν, σε αυτή την προεκλογική περίοδο – τσίρκο που διανύουμε θα πρέπει να δείξουμε ότι δεν δεχόμαστε τις απειλές οποιουδήποτε προσπαθεί να εκμαιεύσει την οποιαδήποτε μας αντίδραση μέσω της στρατηγικής του σόκ και δέους.

Εμείς και συνυπογράφοντες Πολίτες αποστείλαμε λοιπόν τις παρακάτω επιστολές – προσκλήσεις για επίσημες τοποθετήσεις ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ βάσει όλων των απειλών που έχουν εξαπολύσει μέχρι στιγμής, τόσο στην ΕΚΤ και το ΔΝΤ, για να μας πληροφορήσουν για το κατά πόσον είναι εφικτά και νόμιμα αυτά με τα οποία μας απειλούν από άποψη οικονομικής – νομισματικής απομόνωσης – επιθέσεως, όσο και στο ΝΑΤΟ για να μας πληροφορήσει γιατί πρέπει να κινδυνεύουμε εδαφικά και/ή από ʽσυμμάχουςʼ ενώ υποτίθεται ότι τελούμε υπό συμμαχία με ρήτρες.

Μπορείτε να διαβάσετε τις επιστολές εδώ (

Human Support

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο