Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Τίναξες την επιχείρηση σου στον αέρα;

Σκόρπισες τα λεφτά σε κολλητούς πολιτικούς, εκδότες και επιχειρηματίες; Ξέσκισες τους πολίτες που σου εμπιστεύθηκαν το υστέρημα τους; ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΑΡΕ 18 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.




Έλαβαν λοιπόν οι τέσσερις τράπεζες το πλουσιοπάροχο βοήθημα των 18 δις Ευρώ. Τα 18 δις Ευρώ που αυτόματα περνούν στο δημόσιο χρέος. Στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών δηλαδή.


Μόνο που κανείς δεν αναφέρει ΠΟΙΕΣ τράπεζες το έλαβαν.

Μήπως το έλαβε η Αγροτική που έχει υποθηκευμένη την Ελληνική Γη και αποτελεί στόχο ακόμα και μεταμφιεσμένων Τουρκικών funds, οπότε η βοήθεια είναι επιτακτική; ΟΧΙ.

Μήπως το έλαβε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο οποίο γενιές Ελλήνων εμπιστευόντουσαν από παιδιά την δραχμούλα τους; ΟΧΙ.

Το πλουσιοπάροχο αυτό δώρο το έλαβαν 4 τράπεζες εκ των οποίων οι τρεις είναι ιδιωτικές! Χωρίς καμμία συνέπεια, χωρίς καμμία τιμωρία για τους διοικητές που σε οποιαδήποτε πολιτισμένη δυτική χώρα (π.χ. ΗΠΑ) θα έβγαιναν με βραχιολάκια από τα γραφεία τους ή στην καλύτερη θα πήγαιναν σπίτι τους.

Αυτοί δηλαδή που σκόρπισαν τις καταθέσεις των Ελλήνων, που μοίραζαν τα εκατομμύρια ως δάνεια στον Άκη, ως θαλασσοδάνεια σε επιχειρηματίες των ΜΜ”Ε”, σε offshore και υπεράκτιες. Που έδωσαν δισεκατομμύρια σε επιχειρήσεις “πράσινης ανάπτυξης” στερώντας από την πραγματική οικονομία πολύτιμους πόρους και θέσεις εργασίας. Δηλαδή το “κεφάλαιο” που κατέχει τα μέσα παραγωγής, συνεθλίβει, αλλά ουδείς ασχολείται. Ο θρίαμβος του Μαρξ κατά μία έννοια, σε ένα κράτος οπερέτα που υποτίθεται ότι ανήκει εις την Δύσιν.

Το Ελληνικό κράτος όμως τους επιβράβευσε δίνοντας τους άλλα 18 δις από το υστέρημα του Ελληνικού λαού με διαδικασία ενυπόθηκου χρέους σε ξένο δίκαιο. Την ίδια στιγμή που η κεφαλαιοποίηση αυτών των τραπεζών αγγίζει το …10% αυτού του ποσού!

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, έμελλε να θριαμβεύσει ο …υπαρκτός σοσιαλισμός. Η σοσιαληστική διεθνής επέβαλλε ένα σταλινικό “μνημόνιο” που θα το ζήλευαν ακόμα και οι Οθωμανοί σουλτάνοι. Με σταλινικές μεθοδεύσεις, η νομενκλατούρα που καταλήστευσε την χώρα σώζεται αλώβητη, καταστρέφοντας την πραγματική οικονομία, την εθνική αστική τάξη… Με υπέρμαχους τα δήθεν “αστικά” κόμματα.

…και εμείς μιλάμε για διαχωριστικές γραμμές μετά από 200 χρόνια χρεοκοπημένου ιδεολογικού αχταρμά. Την ίδια στιγμή που ο πραγματικός εχθρός του 95% των Ελλήνων, είναι μία άθλια νομενκλατούρα του 5%. Όσο πιο νωρίς το κατανοήσουμε, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχουμε να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας μας.

olynpia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο